MENIU

Dan Ilie Morega, trimis de judecători la psihiatrie

Morega va fi dus cu forța la psihiatrie. Foto/Arhivă

Ilie Morega va fi internat cu forța la psihiatrie. Este decizia Judecătoriei Sectorului 1, care a cerut ca fostul prefect de Gorj să treacă din arestul la domiciliu la internarea provizorie într-o instituție specializată. Totul după ce fusese surprins de mai multe ori la volan, asta deși avea interdicție să conducă din cauza problemelor medicale pe care le are. 

Dan Ilie Morega se pregătește să ajungă din nou pe secția de psihiatrie. [CARTON CITIT] Judecătorii au decis ca fostul prefect să fie internat „până la însănătoșire sau până la ameliorarea care înlătură starea de pericol ce a determinat luarea acestei măsuri”.


Inițial, Ilie Morega fusese plasat în arest la domiciliu după ce a fost prins de șase ori la volan fără permis, ultima dată provocând și un accident rutier. Din arestul la domiciliu a continuat să șocheze cu imagini din cada cu spumă.


Șocante au fost și reacțiile fostului prefect. Deși a fost oprit de șase ori de polițiști, nu a ezitat să spună că se va urca în continuare la volan și a susținut că este chiar el victima unui abuz din partea forțelor de ordine.