MENIU

Gestul făcut de Dan Diaconescu din închisoare

Aflat dupa gratii, Dan Diaconescu a facut un gest care i-a adus respectul colegilor sai de suferinta. Fostul otevist i-a tinut piept unui puscarias care ii hartuia pe cei mai "slabi" detinuti, si a iesit invingator. 

Dan Diaconescu a fost condamnat la cinci ani si sase luni de inchisoare, iar in prezent se afla in detentie. Omul de televiziune a fost revoltat in momentul in care a vazut ca un puscarias bine facut ii teroriza pe cei mai "slabi" decat el si le spunea ca daca nu ii dau tigari, mancare si alte lucruri, nu o sa le fie bine. Potrivit surselor noastre, Diaconescu nu a putut sa stea cu mainile in san, asa ca a reactionat, scrie Cancan.ro.

Celalalt detinut i-a cerut lui Diaconescu sa-i cante cateva manele, dar sa stie si cateva versuri, convins fiind ca omul de televiziune n-are habar. Ei bine, s-a inselat! Domnul Dan a cantat , iar dupa, i-a cerut "adversarului" sau sa-i recite o strofa din Eminescu. "Nu joci corect. Ai castigat, ii las las in pace. Nu m-as fi luat niciodata de matale, doar nu sunt nebun", a fost raspunsul acestuia.
Din acel moment, Diaconescu a devenit erou pentru multi dintre colegii sai de suferinta. Iar acestia il respecta si mai mult dupa acest episod.

Mai multe articole despre:
închisoare Dan Diaconescu