MENIU

Dan Diaconescu, mărturii șocante: „Statul paralel mi-a oferit un bloc întreg, de 50 de milioane de euro, ca să candidez la prezidențiale!” VIDEO

Dan Diaconescu a mărturisit în exclusivitate, la Realitatea PLUS, că statul paralel i-a oferit un bloc în valoare de 50 de milioane de euro pentru a candida la alegerile prezidențiale. Fostul prezentator TV a povestit ce a urmat după ce i-a refuzat pe mafioți. 

„Când am plecat de acasă, eu trec, că așa a vrut și soarta, pe lângă un bloc care cred că astăzi valorează 50 de milioane de euro pe care mie oamenii din cupolă mi l-au oferit. Adică cei care conduc statul mafiot român, că eu nu îi zic stat paralel, nu mi se pare deloc paralel.

Un cetățean a venit să-mi ofere blocul, însă eu nu l-am luat. De fiecare dată când trec pe acolo, mă ia durerea de burtă. Deci trebuia să bat palma cu diavolul și să fiu candidatul perfect, ca să fiu în locul domnului Iohannis. Și știți ce au făcut mafioții când au văzut că eu i-am refuzat, că ei oricum mi-au luat partidul pe gratis, că de aia m-au băgat la pușcărie?

Anca Alexandrescu: „Adică Laura Georgescu te-a sunat să-ți spună că a fost pusă să închidă OTV-ul?”

Dan Diaconescu: „Da, da.. am vorbit prin telefon”

Anca Alexandrescu: „Ți-a spus și cine a pus-o să facă lucrul ăsta?”

Dan Diaconescu: „Păi cine putea să o pună, că a fost numita de PSD pe 15 ianuarie și la prima ședință din 23 ianuarie, primul punct pe ordinea de zi a fost închiderea OTV.

Anca Alexandrescu: ”Victor Ponta?

Dan Diaconescu: „Păi... logic, pentru că era noul prim-ministru al țării.”