MENIU

Dan Bittman s-a răzgândit. Nu se mai vaccinează: „Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin”

Foto arhivă

După ce anunțase că se vaccinează, cu ser de la AstraZeneca, solistul de la Holograf s-a răzgândit și nu mai vrea să se imunizeze, ci merge pe varianta tratamentului împotriva noului coronavirus.

Cântărețul a criticat deciziile autorităților, potrivit cărora cei care se vaccineaza vor avea parte de anumite privilegii.

Solistul Holograf a transmis marți, 11 mai, într-o intervenție la un post TV, că din punctul lui de vedere ar trebui să nu se mai permită accesul nici în sediile ANAF și nici taxele și impozitele să nu mai fie încasate de statul român de la cei nevaccinati.

„Informația că mă vaccinez era doar un titlu de ziar, nu va mai luați după titluri. Vaccinul nu rezolvă anumite probleme. Eu sunt pro-tratament, nu pro-vaccin.

La concerte vor fi admiși cei vaccinați sau cei care își fac teste. Păi atunci, la taxe și impozite să fie la fel. Cei nevaccinati să nu mai plătească impozite și să nu mai fie admiși în instituții. Eu nu mă vaccinez și nu vreau să mai plătesc taxe. Un amarat că mine nu are de ce să plătească.

Pentru impozitele pe care le-am plătit nu am primit decât dispreț. Nu am primit niciun leu.

Anunț autoritățile că nu o să mă vaccinez până nu mă primesc și nevaccinat în sediile ANAF că să-mi ia banii și să-și bată joc de mine.

Acești semidocți de la guvernare să înțeleagă că nu suntem o masă de manevră de proști care plătesc statului. Trebuie să ne dea ceva pentru banii pe care ni-i fură din buzunare. Eu nu vreau să mai plătesc taxe statului român atâta vreme cât mă obligă printr-o lege nazistă să mă vaccinez că să plătesc taxe. M-am săturat de fariseism. Înghițim la nesfârșit hoția unora. Ne lipsește coloana vertebrală.

Eu nu am furat statul român, dimpotrivă, l-am îmbogățit. Holograf a plătit milioane statului român. În 35 de ani am plătit statului sute de milioane”, a spus artistul.

Dan Bittman anunțase că se va vaccina împotriva COVID-19. El a arătat că a ales vaccinul AstraZeneca pentru că nu are încredere în cele dezvoltate pe baza ARN mesager.

Mai multe articole despre:
dan bittman bittman vaccin vaccinare bittman