MENIU

Dan Bittman, făcut praf de Andrei Partoș: A dovedit, încă o dată, că n-are caracter. Ce a spus despre Vasile Șeicaru

Dan Bittman si Vasile Șeicaru (colaj andreipartos.ro)

Dan Bitman a stârnit din nou controverse și critici, după o remarcă făcută la adresa colegului de generație Vasile Șeicaru. Incidentul s-a petrecut la ediția aniversară a festivalului folk "Om bun 30", desfășurată anul acesta online. Andrei Partoș, unul dintre cei mai importanți jurnaliști muzicali și amfitrion al ediției din acest an, a fost cel care a relatat episodul. 

"Încă nu s-a încheiat ultima seară a festivalului național de folk „Om Bun”, dar nu pot să nu punctez un aspect deranjant. Scriu acum, la cald, pentru că m-a deranjat atacul necolegial al lui Dan Bittman la adresa colegului lui de breaslă, Vasile Șeicaru", a scris Partoș.

Jurnalistul a precizat că Vasile Șeicaru a lipsit de pe scena festivalului „Om Bun”, dar "oricare ar fi motivul, are tot dreptul să își protejeze sănătatea și să îi protejeze pe cei din jurul lui. Nu văd ce era de ironizat în asta…

Să-l aud pe Bittman spunând amuzat pe scena festivalului că Vasile Șeicaru nu a venit pentru că îi e frică de Covid și apoi să se laude că el e curajos și a venit pe cal alb să salveze situația, e prea mult. Vai, tu, curajosule, salvatorule! Ce ne-am face fără tine?!

(...) Deși nu mai era nevoie, Dan Bittman a dovedit încă o dată că nu are caracter. Fanii lui Vasile Șeicaru meritau să afle în primul rând de la artist sau de la organizator, nu din glumele de doi lei ale lui Bittman." a scris Andrei Partoș.

"Om Bun 30" ! Mircea Vintilă, Vasile Șeicaru, Victor Socaciu, Ducu Bertzi, Mircea Rusu și alții despre ediția festivă online

Mai multe articole despre:
dan bittman covid vasile seicaru om bun festival folk