MENIU

Dan Barna, îndemn pentru primarii creativi la obținerea voturilor: „Să spună „vaccinează-te!” în loc de „votează-mă"

Dan Barna

Dan Barna este de părere că trebuie inventată o altă campanie de vaccinare, mai aproape de cetățeni, în care rol important ar putea avea primarii, care se dovedesc a fi creativi atunci când cer voturi. Vicepremierul consideră că primarii ar putea spune „vaccinează-te!” în loc de „votează-mă".

„Trebuie să reinventăm o altă campanie, mult mai aproape de cetăţeni, mult mai aproape de comunităţi, mult mai aproape de oamenii care nu urmăresc emisiunile politice, poate se uită la Taraf TV. Şi atunci trebuie să ducem vaccinul mult mai aproape de poarta şi de casa românilor. În această nouă etapă a campaniei de vaccinare e foarte important rolul primarilor, tocmai pentru a înfiinţa aceste centre, pentru a anunţa dacă au dificultăţi.

Primarii au un rol critic şi fac apel şi acum către toţi primarii, de la toate partidele: concentraţi-vă în comunităţile dumneavoastră să convingeţi cetăţenii că vaccinarea este singura soluţie pentru a ne întoarce la o normalitate pe care o dorim cu toţii.

Mai sunt, la fel de bine, şi partidele politice care au structuri teritoriale destul de bine reprezentate care la rândul lor (...) să-şi folosească reţeaua pentru această luptă de a convinge cetăţenii să meargă să se vaccineze şi de a aduce vaccinul cât mai aproape de strada şi de casa oamenilor.

Le-am spus că trebuie să privească această campanie exact ca pe o campanie electorală. Pentru a-şi obţine voturile - şi asta e valabil pentru toţi primarii, nu doar pentru cei ai USR-PLUS - pentru a-şi obţine voturile sunt foarte creativi în a ajunge cu mesajele la poarta omului sau la urechea omului. Hai să folosim asta şi în loc de „votează-mă”, să spună foarte simplu: „vaccinează-te!”, a afirmat Dan Barna, vineri seară, la un post TV.

Mai multe articole despre:
dan barna campanie vaccinare primari