MENIU

Dan Andronic, audiat la DNA: ”Nicio legătură cu niciun Tăriceanu”

Jurnalistul Dan Andronic a fost audiat, joi dimineață, la DNA. La intrarea în sediul Direcţiei, Dan Andronic a spus că a fost chemat ca martor, la ieșire a precizat că dosarul nu are legătură cu cel al șefului Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

Dan Andronic a declarat la ieșirea de la DNA, unde a fost audiat în calitate de martor, că dosarul nu are nicio legătură cu cel al lui Călin Popescu Tăriceanu.

”Răspunsul este NU, nicio legătură cu niciun Tăriceanu. E clar că am intrat într-o zodie a telenovelelor. Toți au venit setați că Andronic e audiat în dosarul Tăriceanu. Nu sunt audiat în dosarul lui Tăriceanu, sunt audiat ca martor într-un alt dosar și atât. Nu am voie să spun mai mult”, a declarat Andronic.

Andronic a făcut referire la calitatea de martor și la intrarea în sediul DNA.

„Ca martor. Eu cred că ştiu cel puţin la fel de multe cât ştiţi şi dumneavoastră. (...) Tăriceanu a fost interceptat tot timpul, aţi văzut", a declarat Dan Andronic.

DNA a anunţat, oficial, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, este acuzat că ar fi primit aproape 800.000 de dolari de la de la reprezentanţii unei companii austriece pentru a încheia mai multe acte adiţionale la un contract comercial, banii fiind folosiţi pentru campania electorală.

Mai multe articole despre:
DNA Călin Popescu Tăriceanu dan andronic