MENIU

DACIA Lodgy Stepway şi Dokker Stepway: Cum arată noile modele Dacia

Dacia a publicat astăzi primele imagini oficiale cu Dokker Stepway şi Lodgy Stepway, cele două versiuni speciale ale monovolumelor sale urmând să fie gata de showroom-uri în această toamnă, potrivit automarket.ro.

DACIA Lodgy Stepway şi Dokker Stepway: Cum arată noile modele Dacia. După exact un an de pauză de la anterioara premieră mondială semnată Dacia la un salon auto major, constructorul român revine în prim-planul presei de specialitate prin prezentarea unor versiuni speciale ale monovolumelor Lodgy şi Dokker.

Inspiraţi din succesul versiunii Stepway pe Sandero - mai mult de jumătate dintre clienţii celui mai mic model Dacia aleg versiunea "cross" a acestuia - cei de la Dacia plusează în această toamnă cu Dokker Stepway şi Lodgy Stepway, variante care preiau ideea look-ului cross şi o duc mai departe în zona maşinilor de familie.

Deşi nu vor dispune de tracţiune integrală, noile Dokker Stepway şi Lodgy Stepway se vor baza pe câteva elemente estetice suplimentare care au rolul de a atrage clienţii înspre cele două modele lansate în 2012.