MENIU

"Dacă te știi cu hipertensiune sau diabet, du-te măi și vaccinează-te. Covid-19 omoară" - Sfatul unui medic a devenit viral pe internet

Vaccin

Medicul psihiatru Gabriel Diaconu a publicat pe rețelele de socializare un mesaj prin care sfătuiește oamenii să se vaccineze.

„E timpul să lămurim, o dată pentru totdeauna, o chestiune. Asta pentru că oamenilor le frică, spaimă, îi terorizează (la limită) ideea de a se vaccina anti-COVID. De ce le este lor frică? De tromboze”, scrie Gabriel Diaconu.

„Măi om bun: dacă te știi cu varice ale membrelor, sau cu insuficiență venoasă, sau cu hipertensiune sau diabet, du-te măi și vaccinează-te. COVID-19 omoară. Vaccinul nu. Fă-ți acest pustiu de bine. Iar tu, dacă ești hematolog sau oncolog sau dermatolog, judecă medical până la capăt vremurile acestea pe care le trăim, și întoarce-te la judecata medicală de fond, nu bazaconiile care circulă pe buzele tuturor impostorilor. Riști să-ți moară pacientul de COVID, cum deja s-a întâmplat atât de mult”, spune Gabriel Diaconu.

Mai multe articole despre:
gabriel diaconu vaccin coronavirus covid-19