MENIU

Dacă aveţi un "X" format din liniile din palmă, semănaţi cu Putin. Ce înseamnă asta...

Cititul în palmă este o tehnică de aflare a viitorului răspândită în toată lumea. Specialiştii spun că mâinile noastre sunt ca nişte hărţi care dezvăluie o mulţime de caracteristici legate de destin. 

Un număr remarcabil de persoane din toată lumea se laudă cu un "X" format din liniile ce brăzdează o palmă. dacă v-aţi întrebat vreodată prin ce sunt deosebiţi aceşti oameni, răspunsul vine acum:

Cei cu litera "X" în palmă se disting prin: destin măreţ, vieţi remarcabile, pot atinge victorii importante, fără ca măcar să le fi ţintit. Au succes rapid. Vor şi şi faimoşi. Vor fi idolatrizaţi de mulţi. Sunt intuitivi şi simt repede ce este bine pentru viaţa lor, dar şi ce le poate strica traiul. Sunt greu de înşelat. Cei care au litera "X" în palmă vor ieşi învingători din orice dispută. Aceste persoane pot părea egoiste, dar, de fapt, sar în ajutorul celorlalţi. În concluzie, cei care văd un "X" în palmă sunt mari lideri, isteţi, destinaţi succesului şi trăiesc în inimile celorlalţi şi la mulţi ani după ce mor.

Personalităţi importante cu litera X în palmă: Vladimir Putin, Abraham Lincoln.

Mai multe articole despre:
Putin palmă X