MENIU

Dacă ai aceste lucruri în comun cu partenerul tău, sigur ți-ai găsit sufletul pereche

Unii cred ca exista, altii il pun sub semnul indoielii: este vorba despre sufletu-pereche, acea persoana menita sa fie jumatatea ta.

Indiferent daca tu crezi sau nu in existenta sufletului pereche, iata cateva semne care iti spun ca potrivirea dintre tine si partenerul tau este persoana menita sa iti aduca fericirea in dragoste:

Aveti aceeasi viziune asupra viitorului

Un semn calr care sa arate ca sunteti facuti unul pentru celalat este acela ca aveti aceesi viziune asupra viitorului. Mai exact, aveti vise comune, va plac aceleasi lucruri, credeti in aceleasi valori, va doriti copii. In plus, atunci cand exista probleme intre voi, mici certuri si neintelegeri, aceste probleme nu fac altceva decat sa va apropie si sa va sudeze relatia pentru ca , dincolo de toate , va intelegeti unul pe celalalt.

Aveti amandoi acelasi simt al umorului

Rasul este una dintre cele mai bune terapii pentru suflet. Daca tu si partenerul tau aveti sensul umorului, radeti la aceleasi glume, poti face glume pe seama lui fara sa se supere, iar el poate sa procedeze la fel, este un semn ca sunteti pe aceeasi lungime de unda. Daca unul dintre voi este mai serios, iar elalat este tot timpul pus pe glume, atunci sunt sanse ca, la un moment dat, lantul de iubire sa nu mai fie atat de puternic. sursa

Mai multe articole despre:
bărbat cuplu suflet pereche