MENIU

Cutremur în lumea medicinei: Doctor, condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate!

Cutremur în lumea medicinei: Doctor, condamnat la 10 ani de închisoare pentru agresiune sexuală și lipsire de libertate!

Un caz șocant zguduie lumea medicinei dentare, după ce renumitul medic stomatolog acuzat de influencerița Ștefania Costache, cunoscută online sub numele de Lolrelay, a fost condamnat la 10 ani de închisoare. Acuzațiile grave vizează agresiune sexuală și lipsire de libertate, iar verdictul vine după o serie de procese care au adus în fața instanței detalii cutremurătoare despre faptele medicului.

Conform declarațiilor Ștefaniei Costache, medicul ar fi drogat-o folosind o substanță posibil identificată drept „drogul violului”, după care a transportat-o în apartamentul său, unde, profitând de starea indusă, ar fi agresat-o sexual.

Instanța a admis, de asemenea, cererea victimei privind daunele morale, stabilind o compensație de 50.000 de euro pentru trauma suferită. În plus, alte femei au depus mărturie în acest caz, confirmând că ar fi trecut prin experiențe similare cu același medic. Totuși, plângerile acestora au fost anterior clasate de alte parchete din lipsă de probe.

Avocatul Adrian Cuculis a subliniat faptul că această sentință reprezintă un pas important în justiție, în special în contextul în care alte victime nu au avut ocazia de a-și vedea plângerile investigate corespunzător.

Lolrelai, victorie împotriva medicului care a sedat-o! Stomatologul acuzat de agresiune sexuală riscă ani de PUȘCĂRIE

Mai multe articole despre:
lolrelay medic condamnat