MENIU

Cutia de pizza și arestarea fraților Tate, fake news - Doar francezii au verificat informația: Precizările procurorului de caz

Cutia de pizza și arestarea fraților Tate, fake news

Presa din Anglia și nu numai a titrat senzațional știrea prinderii lui Andrew Tate și a fratelui său, Tristan. Potrivit „surselor”, polițiștii români s-au prins că fostul kickboxer se află în România după ce acesta s-a certat cu activista de mediu Greta Thunberg pe Twitter. Totul ar fi plecat de la o imagine cu bărbatul de 36 de ani în care apare o cutie cu logoul unei companii românești de pizza.

Printre publicațiile care au rostogolit informația se numără și Daily Mail (Marea Britanie), RTL (Franța) sau Midi Libre (Franța).

Contactată de CheckNews, procurorul de caz Ramona Elena Bolla a spus că lucrurile nu au stat așa. „Este o informație foarte amuzantă, dar nu este adevărată. Am avut mandat de percheziție ieri, dar decizia a fost luată cu mult înainte mesajului [cu cutia de pizza]”, a transmis românca pentru publicația franceză. Ea a adăugat că cele cinci acțiuni au avut joc joi și că poliția „s-a asigurat că cei doi frați erau în România înainte să acționeze. Folosim tot felul de informații, printre care și cele din surse publice, dar nu ne bazăm doar pe ele”, potrivit dcnews.ro.

Fraţii Tristan şi Andrew Tate, arestaţi pentru 30 de zile

Cei doi frați Tate au fost arestați pentru 30 de zile, după ce ieri au fost reținuți pentru 24 de ore. Potrivit unor surse apropiate anchetei, ordonanța de reţinere a fostei polițiste, apropiată fraților Tate, a expirat.

Femeia s-ar fi ocupat, spun surse din anchetă, de contabilitatea grupului infracțional. Pistoale și alte arme, bani, mașini de lux, lingouri de aur și chiar o gorilă din dolari asta au găsit procurorii la percheziții în casa britanicilor.

Cine sunt frații Tate. Tristan și Andrew, colecționarii de ceasuri și bolizi de lux, acuzați de trafic de persoane

Frații Tate au ajuns din nou în centrul atenției, după ce au fost reținuți sub acuzații de trafic de persoane și viol. Tristan și fratele său, Andrew, cunoscut ca și Cobra, au o poveste de viață cel puțin interesantă. Dacă acum întorc banii cu lopata, cei doi au avut o copilărie grea, marcată de multe neajunsuri.

Tristan Tate și Andrew Tate sunt cunoscuți drept doi britanici milionari stabiliți în România. Presa de la noi din țară a început să scrie despre cel dintâi în anul 2018. La acea vreme, Tristan Tate o cucerise pe Bianca Drăgușanu, la scurt timp după ce blondina se despărțise de Victor Slav. Tânărul e de origine britanică și s-a stabilit la noi din anul 2015.

Inițial, Tristan Tate a stat la Brașov, oraș în care a deținut trei apartamete. Ulerior, el le-a vândut și a decis să se mute într-o vilă luxoasă din Pipera, acolo unde mascații au descins recent. Fostul Biancăi Drăgușanu a practicat o bună perioadă de timp kickboxing și se laudă cu performanțele lui pe rețelele de socializare.

Mai multe articole despre:
arestare tate pizza procuror