MENIU

Cursa de răţuşte Bucureşti. 5000 de răţuşte se vor întrece pe Dâmboviţa. Motivul este emoţionant

Cursa de răţuşte Bucureşti

Cursa de răţuşte Bucureşti. Sâmbătă, pe 10 septembrie 2016, începând cu ora 13.00, va avea loc un eveniment caritabil inedit: Cursa de răţuşte. Per total, 5.000 de răţuşte din plastic se vor întrece pe apele Dâmboviţei pentru a reuşi, cu ajutorul celor înscrişi în concurs, să schimbe viaţa unor copii cu afecţiuni ale aparatului auditiv.

Cursa de răţuşte Bucureşti. Cursele de răţuşte în scop caritabil se organizează în întreaga lume încă de la începutul anilor 90’. Evenimentul are loc anual în peste 18 ţări, printre care SUA, Marea Britanie, Australia, Germania, Luxemburg, Ungaria, Singapore, Taiwan, Emiratele Arabe Unite.

Milioane de oameni s-au alăturat acestor proiecte şi prin donaţiile lor au reuşit să ofere sprijin şi soluţii reale celor care aveau nevoie de ajutor.

Cursa de răţuşte Bucureşti. În România, curse de ratuste în scop caritabil s-au organizat la Timişoara, Iaşi şi Bucureşti, înregistrând un real succes.

Cursa de răţuşte Bucureşti. Pentru a răsplăti susţinerea şi implicarea în această cauză a participanţilor la cursă, răţuştele câştigatoare vor fi premiate de către sponsori.

Premiul cel mare, acordat posesorului primei răţuşte care trece de linia de finish, este de 1.000 de euro, la care se adaugă alte premii speciale.

Cursa de răţuşte Bucureşti.  Deschiderea evenimentului va fi făcută de întrecerea raţuştelor gigant aparţinând sponsorilor, un spectacol plin de culoare, în care fiecare răţuşcă va purta însemnele companiei sponsor.

În marea cursă, 5.000 de răţuşte de plastic vor fi gata de start la Podul Haşdeu şi se vor întrece pe apele Dâmboviţei până în dreptul Podului Izvor pentru a reuşi, cu ajutorul celor înscrişi în concurs, să schimbe viaţa unor copii cu afecţiuni ale aparatului auditiv.

Cursa de răţuşte Bucureşti.  Rotaract Bucureşti Triumph invită întreaga comunitate să se implice în acest proiect prin sponsorizări, donaţii şi participarea la concurs pentru realizarea unui scop comun: acela de a reda micuţilor cel mai frumos sunet – sunetul copilăriei.