MENIU

Cuplul care și-a făcut un business din limba română

Limba română, o afacere grea

Anonimov este un personaj fictiv care are pricepere şi pasiune într-ale limbii române. Radu și Mirela sau, mai bine spus, soții Anonimov, și-au făcut un business mai puțin obișnuit într-un domeniu pe care oamenii îl ”agresează” din ce în ce mai mult: limba română.

Au amândoi mai puțin de 30 de ani și cred că fiecare text care le trece prin mână are o personalitate unică și o poveste care merită a fi spusă corect.

După un an plin de extemporale și workshopuri prin care și-au făcut clienții să resimtă emoția din școala primară, cei doi au vorbit despre afacerea lor, într-un interviu acordat în exclusivitate Revistei Cariere.

Totul a pornit de la calitatea lui Radu de "grammar nazi", după cum îl numeau și prietenii. Mai exact, de la dorința sa, uneori cicălitoare, de a corecta pe oricine scăpa un "decât" fără negație.

”Oferim și servicii gratuite: corectarea CV-urilor și a scrisorilor de intenție, pentru că știm că un CV bine făcut poate face diferența și pentru că îi încurajăm pe cei care își doresc o autoprezentare îngrijită din punct de vedere gramatical”. Restul aici.

Mai multe articole despre:
afaceri limba română business corectură