MENIU

Cupa Davis. VICTORIE fără drept de apel pentru România

Cupa Davis. Victorie spectaculoasă pentru România în întâlnirea cu Slovenia din Cupa Davis. După primele trei partide, meciul este deja tranşat, 3-0 pentru echipa noastră.

Cupa Davis. România-Slovenia 3-0. Mergea și Tecău au adus victoria echipei României, în fața Sloveniei, în Cupa Davis (3-0)

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Blaz Rola/Grega Zemlja, cu 6-3, 7-6 (5), 7-6 (3), sâmbătă, în Sala Sporturilor ''Victoria'' dn Arad, și a adus victoria echipei de tenis a României în fața Sloveniei, cu 3-0, în meciul din Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa a Cupei Davis.

Cupa Davis. Tenismanul arădean Marius Copil l-a învins pe Blaz Rola cu 7-5, 6-3, 7-6 (5), vineri, în primul meci de simplu al întâlnirii dintre echipele României și Sloveniei, care are loc în Sala Sporturilor ''Victoria'' din Arad, în primul tur al Cupei Davis, Grupa I valorică a zonei Europa-Africa.

Tot vineri a fost şi meciul Adrian Ungur (193 ATP) vs. Grega Zemlja (181 ATP).

Tenismanul Adrian Ungur l-a învins pe Grega Zemlja cu 4-6, 4-6, 6-3, 7-6 (3), 6-4, după o revenire de senzație, vineri, în Sala Sporturilor ''Victoria'' din Arad, iar România conduce Slovenia cu scorul de 2-0 la finalul primei zile a confruntării din primul tur al Cupei Davis, Grupa 1 valorică a zonei Europa-Africa.

Iată ordinea meciurilor de Cupa Davis din acest weekend, potrivit tragerii la sorţi de la Arad.

Marius Copil (202 ATP) - Blaz Rola (160 ATP) în primul meci de simplu al întâlnirii de Cupa Davis dintre echipele României şi Sloveniei, vineri, de la ora 14:00.

Tot vineri: Adrian Ungur (193 ATP) vs. Grega Zemlja (181 ATP).

Sâmbătă: meciul de dublu, Horia Tecău (3 ATP la dublu) şi Florin Mergea (11 ATP) vs. Tomislav Ternar (fără clasament la dublu) şi Aljaz Radinski (1.337 ATP la dublu).

Duminică sunt programate ultimele două meciuri de simplu, Ungur - Rola, de la 14:00, şi Copil - Zemlja.

Mai multe articole despre:
meciuri cupa davis