MENIU

Cum trebuie sa fie femeia perfecta, în viziunea unui barbat. Ce spun psihologii

Ce caută bărbații la o femeie și cum trebuie să fie femeia perfectă, lăsând la o parte tiparele fizice, care țin de gusturile fiecărui om în parte. Iată ce spun psihologii.   

Ce caută bărbații la o femeie și cum trebuie să fie femeia ideală, lăsând la o parte tiparele fizice, care țin de gusturile fiecărui om în parte.

Iată care sunt calitățile pe care orice bărbat le apreciază la o femeie.

Calmul

Este una dintre calitățile pe care trebuie să le aibă o femeie, în relație cu un bărbat. Partea masculină va aprecia enorm o femeie care știe să-și păstreze calmul. Acest lucru îi va aduce liniște chiar și celui mai vulcanic bărbat. Așadar, orice bărbat va aprecia calmul la o femeie și va considera acest atribut o calitate de bază.

O femeie ordonată care iubește curățenia

Bărbații adoră femeile care arată îngrijit și al căror păr miroase bine. De asemenea, bărbații sunt construiți să vadă lucrurile în ansamblu, prea puțin în detaliu. Așa că, degeaba vom pune noi accent pe o manichiură sofisticată sau cine știe ce bijuterii, genți sau o ținută scumpă, deoarece bărbații pun prea puțin preț pe acest lucru.

Ei văd lucrurile în ansamblu și mai puțin detaliile. Astfel că, o coafură îngrijită și un păr frumos care miroase bine va fi apreciat întotdeauna de orice bărbat.

Femeia inteligentă

Bărbații adoră femeile inteligente. Bineînțeles că inteligența este de mai multe feluri. Fie că are inteligența logico-matematică, lingvistică, vizual-spațială, corporal-kinestezică, muzicală, interpersonală, intrapersonală sau naturalistă, important este să stăpânească cel puțin una dintre acestea inteligențe. Cu cât va stăpâni mai multe tipuri de inteligență, cu atât va fi mai apreciată.

Cum recunoști abuzul emoțional în cuplu. Când relația a devenit toxică și trebuie să te retragi

Mai exact, cu cât o femeie va avea mai multe calități, cu atât va fi mai apreciată. Iar în zilele noastre nu mai este suficient ca o femeie să fie doar frumoasă sau doar deșteaptă. Ideal este să îmbine cât mai multe calități. Lucru deloc greu de găsit, deoarece foarte multe femei pe lângă faptul că sunt foarte frumoase, îngrijite și atente cu fizicul și aspectul lor, mai sunt și deștepte, gospodine sau au multe alte calități.

Femeia grijulie

Femeile în general sunt grijulii datorită instinctului matern înnăscut, dar nu este o lege general valabilă. Foarte multe femei sunt centrate doar pe propria persoană, iar acest lucru nu este pe placul partenerilor lor. Bărbații sunt precum niște copii mari și prin natura lor au nevoie de grija partenerei lor. Bineînțeles este valabilă și viceversa. Așadar, dacă o femeie posedă această calitate, va fi mult mai apreciată de partenerul ei.

Creativă

Femeile creative care au inițiativă sunt, de asemenea, pe placul bărbaților. O privire originală asupra vieții și abilitatea de a rezolva creativ problemele, dar și de a găsi rezolvări creative la anumite situații de viață sunt lucruri de care ai des nevoie în viața cotidiană. O astfel de femeie creativă va fi pe placul oricărui bărbat.

Disciplinată

Bărbații apreciază femeile disciplinate și ordonate. Oricât de dezordonat va fi un bărbat, el va aprecia dacă partenera sa va fi una disciplinată și care va respecta anumite rigurozități, în detrimentul uneia neglijente și care nu va pune preț pe disciplină. O astfel de femeie poate fi o mamă ideală pentru copiii oricărui bărbat.

Loială

Această calitate este dintre cele mai de preț. Însă, nu ne referim doar la loialitate ca fiind opusul trădării. Loailitate este și atunci când femeia lângă care vrei să-ți petreci viața este politicoasă cu familia și prietenii partenerului.

Nu poți pretinde că iubești un bărbat, dacă nu-i respecți familia de proveniență. Atunci când iubești cu adevărat, respectul față de familia partenerului este o componentă de bază a unei femei loiale. Dacă va alege să vorbească cu dispreț despre membrii familiei lui, el se va întreba ce fel de mamă va fi aceasta și ce educație va da aceasta copiilor în viitor.

Astfel că, atunci când ești pe punctul de a face un pas decisiv în viață alături de o femeie, foarte important este să vezi cum se comportă ea față de familia ta, pentru a-ți da seama ce fel de caracter are.

O femeie prietenoasă și caldă

O femeie prietenoasă și caldă va fi mereu apreciată în detrimentul uneia care este țâfnoasă frecvent, indispusă, dezagreabilă sau nepoliticoasă cu cei din jur. Nimic nu este mai neplăcut decât să-ți petreci viață alături de o așa zisă acritură.

Se știe că indispoziția se transmite, la fel și bunădispoziția. Astfel că, oricui i-ar fi greu să suporte o femeie capricioasă, oricât de mare ar fi dragostea la începutul relației.

Sinceră

Nu este nicun secret pentru nimeni că orice bărbat caută o femeie sinceră. Cu toate că uneori, cu toții avem tendința să denaturăm realitatea din diverse motive sau, de cele mai multe ori, să omitem anumite lucruri. Iar omisiunea intenționată este o minciună mascată. Dar atunci când acest lucru devine un obicei, înseamnă că persoana care recurge la aceste lucruri nu este sinceră și nu merită încrederea partenerului.

Mai mult, unele persoane au tendința de a spune neadevăruri din obișnuință. Lucru și mai grav. Nimeni nu vrea o astfel de persoană în viața sa. Cel mai bine este să-ți asumi de fiecare dată greșelile sau să recunoști atunci când ai greșit, decât să negi și să decazi în ochii celor din jur, care te vor considera o persoană nesinceră și în care nu se poate avea încredere. Mai mult, cei din jur te vor evita rând pe rând.

O femeia matură și responsabilă

Mentalitatea și maturitatea emoțională sunt calități unice, care nu sunt caracteristice fiecărei femei. De aceea bărbații iubesc femeile mature și responsabile care se implică trup și suflet în treburile casnice sau orice tip de problemă comună.

O femeie veselă și optimistă

Oamenii optimiști care ne înconjoară sunt o binecuvântare deoarece ne ajută să ne încărcăm cu energie pozitivă și speranță. O femeie veselă și optimistă este o încântare pentru partener.

Punctuală

Bărbații înțeleg că femeile au nevoie de timp pentru a se pregăti, însă, o femeie punctuală știe să aprecieze timpul celuilalt și nu îl va irosi în zadar.

Ce nu trebuie să facă niciodata o femeie, în relatia cu un bărbat. Sfaturi de la psiholog

Romantică

Chiar dacă majoritatea bărbaților consideră romantismul și exprimarea sentimentelor o slăbiciune, totuși ei apreciază dacă femeia de lângă ei este romantică. O femeie romantică dă dovadă de multă feminitate, și ce poate fi mai atractiv în ochii unui bărbat decât sensibilitatea unei ființe gingașe. Alături de o femeie romantică, masculinitatea oricăriu bărbat va fi evidențiată mult mai mult. Iar scânteia iubirii va dura mult mai mult timp.

Să știe să respecte și să se facă respectată

O femeie care respectă și care se respectă va fi mult apreciată de orice bărbat. Această trăsătură este considerată de orice bărbat o mare calitate.

 

 

Citește continuarea pe Almanah Online