MENIU

CUM te poți REPROGRAMA pe platforma de vaccinare. La ce trebuie să fii atent ca să nu pierzi locul. Fiecare pas, prezentat de Valeriu Gheorghiță

Coordonatorul campaniei de vaccinare, Valeriu Gheorghiță, a anunțat că este posibilă reprogramarea pentru vaccinarea împotriva COVID-19. Acesta a explicat, pas cu pas, cum trebuie procedat pentru ca o persoană deja programată să se reprogrameze la o nouă dată disponibilă, mai apropiată. 

 

CUM te poți REprograma pe platforma de vaccinare. La ce trebuie să fii atent

Valeriu Gheorghiță a anunțat că, în condițiile în care a crescut numărul de doze, este teoretic posibil ca o persoană deja programată să se reprogrameze.

„Editarea din contul de pe platformă a programării inițiale este posibilă”, a spus Gheorghiță, explicând, pas cu pas, fiecare etapă, duminică seară, la o televiziune de știri.

„Se poate edita programarea, și, oricând găsește un loc disponibil mai devreme decât data programării inițiale, poate să facă acest lucru. 

Se intră practic pe contul creat la prima programare și se pot vizualiza locurile disponibile și își șterge programarea inițială și se programează pe noul loc disponibil.

Dar, într-adevăr, în aceste două zile, ritmul de ocupare al locurilor a fost unul foarte mare, așa încât chiar ar fi  existat un risc ca între momentul în care ne ștergem programarea inițială și ne facem noua programare să rămânem practic fără un loc disponibil. Ritmul de programare a fost foarte crescut în aceste două zile”, a detaliat Gheorghiță.

Mai multe informații despre programarea pentru vaccinarea anti COVID-19 AICI