MENIU

Cum te poți îmbolnăvi din cauza unei ieșiri cu fetele. Vei evita s-o mai faci după ce citești asta

O ieșire într-o seară cu prietenele îți afectează serios sănătatea, fiecare organ vital având de suferit. Potrivit Institutului Național pentru Sănătate din SUA, organismul elimină toxinele dintr-un singur pahar de alcool după o săptămână sau chiar 10 zile.

Chiar dacă duci o viață activă, o ieșire cu amicele în oraș are consecințe grave asupra fertilității, inimii, ficatului și pielii.

În cazul femeilor, alcoolul poate provoca probleme legate de infertilitate sau poate duce la malformații ale fătului, din cauza faptului că le provează de un mineral extrem de important, zincul, care nu se mai absoarbe, scrie unica.ro.

De asemenea, și inima poate suferi foarte mult, în special dacă ești o persoană care de obicei nu consumă alcool. Alcoolul provoacă o disfuncție a acestui sistem, ceea ce duce la bătăi neregulate ale inimii.

În cazul ficatului, simptomele sunt stare de oboseală, senzație de mahmureală din cauza depunerilor de grăsimi.

Alcoolul poate crea probleme grave și cu tenul. Psoriazisul poate fi făcut pe fondul consumului abuziv de alcool, chiar poate fi înrăutățit în cazul femeilor care suferă deja de această boală.