MENIU

Cum te influențează zodia mamei tale. Ți se schimbă destinul încă de la naștere

Nu doar zodia sau ascendentul îți influențează destinul, ci și zodia mamei tale. Pare uimitor, dar acest lucru se întâmplă încă de la naștere. Iată cum!

Berbec
Dacă mama ta este Berbec, probabil te-a învățat că atunci când ți se închide ușa în față, trebuie să intri pe geam. Puternică și sigură pe ea, ți-a spus întotdeauna că în viață nu trebuie să te mulțumești cu puțin. Tot de la ea ai învățat ce înseamnă curajul și cum să îi faci pe ceilalți să te respecte. Ai toate motivele să fii mândră de ea.

Taur
De la mama Taur înveți cât de importantă este familia și cât de răutăcioși sunt egoiștii. Ea ți-a explicat că nu trebuie să le întorci spatele oamenilor care au neovie de ajutor și că nu întotdeauna este bine să te gândești doar la tine. Datorită ei ai devenit femeia caldă și bună care ești astăzi și pe care toată lumea o iubește!

Gemeni
Mama Gemeni ți-a arătat multă dragoste și te-a făcut să crezi că ești mai bună decât alții. Nici nu avea cum altfel, ținând cont de faptul că ea are aere de superioritate. Nu a fost, însă, un lucru rău, pentru că astfel ai învățat să pui mai mult preț pe tine și să îi faci întotdeauna pe ceilalți să te respecte.

Rac
Dacă mama ta este Rac, ai devenit, probabil, o femeie caldă, iubitoare și mereu atentă la nevoile celor din jur. Ea și-a dorit mereu ca tu să fii fericită și să faci ce îți place și a făcut tot ce a putut ca să se întâmple asta. Cu atâta sprijin, nu este de mirare că ai impresia că poți schimba lumea cu zâmbetul pe buze!

Leu
Mama Leu este orgolioasă, ambițioasă și foarte interesată de aspectul fizic și de opinia celorlalți. Te-a învățat să nu ieși din casă nemachiată și să nu lași pe nimeni să fie mai bun decât tine. Ai devenit, astfel, o femeie extraordinar de frumoasă, dar care deschide ușile folosindu-și creierul, nu fizicul. Mama ta merită toate laudele!

Fecioară
Dacă mama ta este Fecioară, ai devenit, probabil, cea mai ordonată femeie din gașca ta de prietene. Ea te-a învățat să ai camera mereu curată, să fii respectuoasă și să faci întotdeauna ce este corect. Așa ai deveni o persană politicoasă, responsabilă și foarte sigură de ce vrea în viață!

Balanță
Mama Balanță este calmă și reușește de fiecare dată să își controleze emoțiile. Ea te-a învățat să fii o persoană supusă regulilor, dar cu personalitate. De la ea ai învățat dragostea să fii atentă la nevoile celor din jur și să îi ajuți, chiar și atunci când ei nu îți cer asta. Ai devenit o femeie caldă, iar acesta este meritul mamei tale.

Scorpion
Mama Scorpion nu este deloc ușor de păcălit. Probabil ea a deconspirat fiecare minciună și fiecare poveste falsă pe care i-ai spus-o în adolescență, iar acum ai învățat să fii un om corect și să spui adevărul. Tot ea ți-a spus că stă în puterea ta să ajungi sus și să fii nemiloasă cu ipocriții și cu leneșii.

Săgetător
Mama Săgetător este plină de vorbe înțelepte, așa că nu este de mirare că ai devenit persoana de la care toată lumea cere sfaturi. Tot de la ea ai învățat și ce înseamnă să fii puternic, pentru că nu ai văzut-o niciodatî cu capul plecat. Ai devenit, astfel, o femeie pe care nimic pare să nu o doboare, pentru că luptele tale nu le știe nimeni.

Capricorn
Dacă mama ta este Capricorn, ai avut parte de o educație strictă, dar așa ai devenit omul de succes care ești astăzi. Ea ți-a spus că totul se obține prin muncă și că nimeni nu are voie să te depășească. Ai avut parte de cea mai înaltă educație, iar cariera ta i-o datorezi în totalitate.

Vărsător
Mama Vărsător te-a învățat ce înseamnă libertatea! Te-a lăsat să faci propriile greșeli și să iei singură decizii. Nu a pus presiune pe tine nici la școală, nici în carieră, așa că datorită ei ai ajuns să faci ce îți place. Nu ești dispusă să faci compromisuri pe acest plan, pentru că tu ai învățat acasă că orice este posibil.

Pești
Dacă mama ta este Pești, sunt mari șanse să fii o visătoare! Ai primit multă dragoste și ai fost învățată să îi iubești pe ceilalți așa cum te iubești pe tine. De la ea ai aflat că viața se trăiește experimentând și că nu ai voie să refuzi nicio provocare!

sursa: unica.ro

Mai multe articole despre:
zodie destin zodia mamei