MENIU

Cum sunt lăsați artiștii străini să manipuleze tinerii români. Avem detaliile

Artiștii străini care au probleme cu drogurile sunt lăsați să-i manipuleze pe tinerii de la noi din țară, fără se ia măsuri concrete împotriva acestui flagel. Deși consumul de substanțe interzise a fost tratat teoretic ca o problemă de securitate națională, subiectul fiind si pe agenda CSAT, concret nu s-a întâmplat absolut nimic.

Iar una dintre cele mai grăitoare dovezi este cazul rapperului Wiz Khalifa care, deși a fost plimbat pe la procuratură după ce a fumat marijuana, pe scena unui festival, în fața a mii de tineri, a fost lăsat apoi să plece din țară fără să fie tras serios la răspundere. 

Străinii drogați care ne manipulează tinerii

Artistul american Travis Scott a fost încătușat la Paris după un scandal cu garda sa de corp. În imagini se vede reacția agresivă a cântărețului, care opune rezistență când polițiștii vor să îl ia în custodie. Nu este clar dacă Travis Scott consumase droguri, mai ales că în trecut a mai avut astfel de probleme cu autoritățile. Chiar și în melodiile sale transmite mesaje prin care încurajează tinerii să consume substanțe interzise. El a fost cap de afiș la unul dintre festivalurile celebre de la noi din țară, care a avut loc acum o lună.

Travis Scott a împărțit scena cu Wiz Khalifa, care, fără pic de reținere, în mijlocul concertului și-a scos țigara cu marijuana și a fumat-o. Imediat a fost săltat de forțele de ordine.

Doar că procurorii care l-au audiat l-au pus sub acuzare și l-au lăsat să plece din țară. Cel mai probabil ancheta va fi clasată pentru că asupra artistului american a fost găsită o cantitate prea mică de droguri pentru a fi trimis în judecată.