MENIU

Cum sunt femeile în amor, în funcţie de zodie

Cum sunt femeile în amor, în funcţie de zodie

Unele femei visează la o dragoste ca în basme, altele sunt mai realiste, altele vor putere, pe când unele, doar aventură. Iată cum sunt femeile în amor, în funcţie de zodie.

Femeia Berbec: Realistă

Femeia Berbec urmăreşte relaţiile care îi conferă putere. Este foarte realistă şi de multe ori “atacă”. Se mai întâmplă, însă, să aleagă greşit, din cauza impulsivităţii. După căsătorie, duce dragostea la un nivel practic.

Femeia Taur: Pătimaşă

Femeia Taur este simplă. Întotdeauna îşi face proiecte şi planuri. Caută asigurări că bărbatul de lângă ea este pregătit să o iubească şi să aibă grijă de ea. Dacă nu primeşte ceea ce îşi doreşte este foarte răzbunătoare. Femeia Taur iubeşte pasional şi urăşte la fel de pasional.

Femeia Gemeni: Dependenţă

Femeia Gemeni este dependentă de iubire. Se poate să nu iubească persoană de lângă ea. E suficient să o iubească el. Dacă nu găseşte iubire, o va cere sau o va caută în altă parte.

Femeia Rac: Fragilă

Că să nu-şi dezvăluie inima fragilă, femeia Rac ţese scenarii. Va privi mereu partea plină a paharului, nu îşi va aminti nimic din ce a fost rău. Cu toate acestea, este foarte pesimistă şi numai unui bărbat cu care se simte foarte sigură, îi poate mărturisi aceste lucruri.

Femeia Leu: Nesigură

În ciuda aparenţelor, femeia Leu poate fi foarte nesigură pe ea. Temperamentul ei este vulcanic şi arogant, tocmai pentru a masca nesiguranţă. Are nevoie de un bărbat blând, care să-i confere siguranţă.

Sursa: SFATULPARINTILOR. RO

Mai multe articole despre:
horoscop zodie zodii