MENIU

Cum stai cu sănătatea în luna august. Pentru două zodii, problemele vechi se agravează

Cum stai cu sănătatea în luna august. Pentru două zodii, problemele vechi se agravează

În ultima lună de vară, astrele vor fi blânde cu tine în ceea ce priveşte starea ta de sănătate sau, dimpotrivă, te vei confrunta cu tot felul de neplăceri? Află din horoscopul sănătăţii pe luna august!

Berbec

Ieșirile din ce în ce mai dese la terase, acompaniate de băuturile reci consumate, și-au lăsat amprenta asupra amigdalelor tale, așadar nu este exclus să nu te confrunți cu dureri în gât. De la primele simptome, evită înghețata sau alte alimente care ți-ar putea agrava problema.

Taur

După un an greu de muncă, este momentul să te bucuri de concediu. Dacă ai plănuit o vacanță peste hotare, nu ar fi o idee rea să îți faci o asigurare de sănătate. Chiar dacă nu o să ai nevoie de ea, e mai bine să o ai la îndemână. Dacă pleci în țară, nu uita de o mică trusă de prim ajutor, din care să nu lipsească medicamentele uzuale.

Gemeni

Unele probleme de sănătate mai vechi se pot agrava, așadar nu neglija nicio dureri, oricât de mică și neînsemnată ar părea. Controalele regulate sunt obligatorii, chiar dacă asta presupune să intri în economii sau chiar să te împrumuți.

Citeşte continuarea pe clickpentrufemei.ro.

Mai multe articole despre:
horoscop horoscop august