MENIU

Cum se comportă zodiile la depresie

Cum se comportă zodiile la depresie

Fiecare dintre noi reacţionează altfel atunci când este deprimat, iar astrele au un cuvânt greu de spus la acest capitol. Unele persoane îşi varsă frustrările pe cei din jur, în timp ce altele afişează un zâmbet fals pe buze sau organizează petreceri. Tu în ce categorie te încadrezi?

Iată cum reacţionezi când eşti deprimată, în funcţie de semnul zodiacal care te guvernează!

Zodiile la depresie: care este atitudinea ta?

Berbec

Crezi că o să vezi vreodată plângând un Berbec deprimat? Ei bine, nu vei avea această ocazie prea des. Nativii se enervează atunci când depresia pune stăpânire pe mintea lor şi simt nevoia să stea în preajma oamenilor. Nu pentru că au nevoie de încurajare, ci pentru a le strica ziua. Dar nimeni din jur nu îşi doreşte să stea cu ei în acele momente, aşa că vor trebui să se răzbune pe obiectele care le ies în cale.

Taur

Atunci când sunt deprimaţi, Taurii nu se gândesc niciodată că problema ar putea să fie de la ei, ci îi învinuiesc pe cei din jur. Găsesc ei o victimă care să suporte toate „ofurile” lor. După ce o vor demoraliza complet, nu numai că se vor simţi mai bine, dar chiar vor încerca să îşi spele păcatele. Se vor simţi vinovaţi pentru suferinţa creată şi vor încerca să repare lucrurile, dar prea târziu...

Citeşte continuarea pe divahair.ro.