MENIU

Cum scapi de o criză de fiere în 15 minute

Cum scapi de o criză de fiere în 15 minute

Știai că există o cale naturală, ușoară și eficientă prin care poți scăpa de o criză de fiere în doar 15 minute? Un astfel de episod este unul dintre cele mai înspăimântătoare lucruri pe care le poți trăi în această viață. De obicei, criza începe după câteva ore de când ai consumat o masă bogată în grăsimi cu o durere în partea dreaptă a abdomenului, aproape de cutia toracică. Alteori, durerea poate radia și în partea superioară a spatelui.

Primele crize de fiere te pot speria atât de tare, încât te vei duce la spital de urgență. Doctorul nu poate decât să te opereze în acest caz și să înlăture fierea. Mersul la spital e însă necesar doar atunci când durerea este insuportabilă, însoțită de febră și frisoane. Totuși, înainte de a apela la ajutorul medicilor, poți încerca un remediu cu ingrediente care se găsesc în orice casă și care te poate scăpa de durere în doar 15 minute.

Sute de persoane au încercat următorul remediu, care te scapă de durere în 2 minute. Totuși, la majoritatea oamenilor durerea a trecut, în medie, peste 15 minute. Ai nevoie doar de două ingrediente:

- 8 linguri de oțet de mere (de preferat organic);
- 240 ml de cidru de mere sau suc de mere natural.

Mod de preparare: amestecă cele două ingrediente bine și bea rezultatul treptat, în 10-15 minute.

Oțetul este destul de greu de consumat și din acest motiv este indicat să fie băut treptat. După fiecare înghițitură poți consuma puțină zeamă de lămâie.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.