MENIU

Cum să-ţi albeşti dinţii fără ingrediente toxice

Albirea dintilor presupune folosirea a tot felul de substante care sa faca dantura stralucitoare. Insa odata cu trecerea anilor, smaltul dintilor va avea de suferit, ceea ce inseamna ca micutele perle din gura ta vor deveni mai sensibile. Ceea ce inseamna ca ai nevoie de solutii naturale care sa-ti albeasca dintii fara sa fii nevoit sa folosesti dureroasele substante chimice.

Iata, asadar, cum sa-ti albesti dintii fara ingrediente toxice. 

  1. Foloseste paiul la baut ori de cate ori se poate

Procedand in acest fel, dintii tai iti vor multumi. Asadar, foloseste paiul atunci cand bei ceai chiar si cafea ori vin. Pentru ca doar asa petele vor sta departe de dintii tai. Este adevarat, ca poate parea prostesc sa bei vin rosu cu paiul, insa in cazul in care culoarea alba a micilor perle va ramane intacta. Un alt obicei bun este sa te speli pe dinti imediat ce ai mancat ori baut ceva astfel incat petele sa nu ramane pe smalt. 

  1. Consuma fructe

Cu atentie totusi, prea mult acid iti ataca smaltul – insa poti folosi capsunele, lamaile si portocalele ca inalbitori naturali ai dintilor. Capsunele contin un acid natural care dizolva petele de pe dinti. De asemenea, fibrele din aceste fructe elimina bacteriile care pot cauza carii. In ceea ce priveste lamaile, acidul continut de ele indeparteaza petele in vreme ce vitamina, pectina si fibrele solubile C din portocale albesc in mod natural dintii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Mai multe articole despre:
fructe albire dinţi