MENIU

Cum să te răzbuni, în funcţie de horoscop. Ce puncte sensibile au zodiile

Cum să te răzbuni, în funcţie de horoscop. Ce puncte sensibile au zodiile

Dacă vrei să te răzbuni pe cineva, află care îi sunt punctele sensibile, în funcţie de zodia în care s-a născut.

Berbecul sufera de orgoliu

Il enervezi foarte usor pe barbatul nascut in aceasta zodie, care, oricum, este foarte agitat si incordat de felul lui. Incepe cu niste discutii in contradictoriu la domiciliu, cu tachinari pe marginea virilitatii lui si incheie apoteotic in flirturi cu alti masculi, de fata cu el, bineinteles. Ai grija, tocmai ai preparat un cocteil Molotov!

Taurul se enerveaza greu

Ai de muncit ca sa te razbuni pe un nativ al acestei zodii, pentru ca este la fel de linistit precum taurul Ferdinand, din desene animate. Exista totusi o reteta si pentru el: insistenta in agresivitate. Daca-ti pui la bataie tot arsenalul de cuvinte urate si gesturi deplasate, o sa-l aduci pe marginea prapastiei, in cele din urma. Si incheie cu: „Am anulat rezervarea la restaurant!” O sa-l scoti de tot din firea lui de pofticios.

Gemenii nu suporta monotonia

Ca sa aduci la disperare un barbat din zodia Gemeni e destul de simplu: fa-i acelasi program zi de zi. Bine, asta e posibil daca va aflati intr-o relatie de durata. Dar la fel de simpla este tactica de scos din sarite un Geaman proaspat in viata ta: ignora-l cu consecventa!

Citeşte continuarea pe femeia.ro.