MENIU

Cum să te motivezi pentru a merge mai des la sală. La ce ar trebui să te gândești atunci când nu ai chef

Cum să te motivezi pentru a merge mai des la sală. La ce ar trebui să te gândești atunci când nu ai chef

Specialiștii spun că avem nevoie de cel puțin 150 de minute de exerciții fizice pe săptămână pentru a rămâne sănătoși. Cu toate acestea un antrenament fizic sau o alergare nu sunt chiar la îndemână pentru toată lumea. Află cum să te motivezi pentru a merge mai des la sală.

Fiecare om are anumite preferințe indiferent de subiectul despre care e vorba. Nu trebuie să te simți vinovată că nu îți este ușor să mergi la sală. Chiar și sportivii de performanță au zile în care nu suportă gândul să se antreneze.

Cum să te motivezi pentru a merge mai des la sală

Cu toate acestea, dincolo de refuzul de a merge, lucrurile stau complet diferit. Motivația poate să fie legată de fapt de alți factori care îți dictează aceste gânduri de a evita exercițiile fizice.

Ruladă cu ness. Rețeta unui desert rafinat și aromat. Simplu și ușor de preparat

Este absolut normal să sări peste un antrenament atunci când nu simți asta, dare este important să faci din exercițiile fizice o constantă a vieții tale. Mișcarea este necesară pentru a ne menține sănătoși cât mai mult timp.

Ai mai jos câteva sfaturi de la experți care s-ar putea să te ajute îți găsești motivația de care ai nevoie pentru a te mișca mai mult.

Cel mai bine atunci când nu te simți motivată să faci sport este să-ți schimbi rutina pentru a avea din nou parte de acea doză de entuziasm.

Începe cu doar 10 minute pe zi

Dacă te-ai decis să pui la punct o rutină zilnică de exerciții, atunci primul pas este să te menții motivată pentru cel puțin 10 minute. Este esențial să îți stabilești obiective pe care le poți menține pentru o perioadă mare de timp.

Începe prin a stabili un obiectiv la care știi că ești implicată 100%. Odată ce te antrenezi, s-ar putea să vrei să faci mai mult, dar făcând puțin în fiecare zi impulsul va crește și el. Crește treptat durata și intensitatea antrenamentelor pe măsură ce te obișnuiești cu rutina și capeți mai multă rezistență la efort.

În cele 10 minute de antrenament poți face genuflexiuni și fandari ori plimbări de intensitate moderată. Odată ce ai dobândit obiceiul de 10 minute, poți face următorul pas adăungând un alt exercițiu pe parcursul zilei.

Nu mai arunca cojile de la ceapă și usturoi. Cum le poți folosi în mâncare

Setează-ți antrenament în calendar

Dacă nu ești entuziasmată de exerciții fizice și programul tău este mereu unul încărcat, este mult mai probabil să amâni mereu antrenamentele. O modalitate pentru a nu mai recurge la asta este să-ți blochezi timp în calendar pentru sport.

Citește continuarea aici

Gustări sănătoase care îți taie pofta de mâncare seara. Te și ajută să dormi mai bine

 

Mai multe articole despre:
sala motivatie