MENIU

Cum să slăbeşti 10 kg în 5 zile. Dieta minune care le-a înnebunit pe japoneze

Cum să slăbeşti 10 kg în 5 zile. Dieta minune care le-a înnebunit pe japoneze

Poți slăbi chiar și 2 kilograme pe zi, cu această dietă simplă - de care, însă, nu este bine să abuzezi! 5 zile sunt suficiente pentru a-ți atinge scopurile. După cele 5 zile de dietă strictă, simpla introducere în meniu a acestei băuturi miraculoase te va ajuta să-ți păstrezi silueta și să-ți prelungești viața.

Japonezii sunt, de multă vreme, fanii acestei diete care le asigură și cantitatea zilnică necesară de vitamina C, magneziu, potasiu, calciu, sofiu, fier, zinc, cupru și mangan.

Elixirul vieții lungi și sănătoase este ceaiul roșu. Are o culoare roşu aprins, gustul este foarte fin şi plăcut, nu este atât de tare ca ceaiul verde sau negru şi nu conţine cafeină. Este un ceai blând și, în afara faptului că te ajută să slăbeşti, dieta cu ceai roşu este indicată în tot felul de afecțiuni.

Pentru cura de slăbire (asociată curelor de sănătate) se recomandă a se bea patru căni de ceai roșu, în fiecare zi, la micul dejun, prânz, cină şi gustări.

Iată şi care sunt alimentele permise pe perioada acestei diete: produsele lactate, cerealele şi pastele integrale, orezul, peştele, carnea slabă (vită, pui, curcan) legumele şi fructele, ouăle, nucile şi seminţele. Alimentele interzise sunt următoarele: preparatele fast-food, dulciurile, snacks-urile şi băuturile carbogazoase, grăsimile, prăjelile, bananele sau strugurii.

După cele 5 zile de dietă, se recomandă a se bea în continuare câte o cană de ceai pe zi, chiar și două, fără alte restricții alimentare, însă.

Citeşte continuarea pe antenasatelor.ro.