MENIU

Cum să scapi de vergeturi şi de grăsimea abdominală printr-o metodă foarte simplă!

Cum să scapi de vergeturi şi de grăsimea abdominală printr-o metodă foarte simplă!

În acest articol îţi vom dezvălui cea mai eficientă metodă pentru a scăpa de vergeturi, în special de cele apărute după sarcină, dar şi de kilogramele în plus.

Iar metoda este cât se poate de simplă şi de nepretenţioasă. Ai nevoie doar de..... O folie de plastic şi puţină loţiune cu alge marine. Îi mulţumim pe această cale cititoarei noastre care ne-a împărtăşit metodă. Este vorba de o femeie, mamă a 3 copii, care s-a luptat multă vreme cu vergeturile apărute pe corp în urmă celor 3 sarcini.

Asta până când a aplicat acest procedeu!

Femeia a menţionat că prietenii ei au fost cei care au convins-o să încerce această metodă de slăbit cu împachetări în folie de plastic. Ea era complexată de aspectul neatractiv al corpului ei, mai ales în zona abdomenului, în urma celor 3 naşteri, aşa că a acceptat să încerce şi această varianta. A cumpărat de la plafar loţiune cu alge marine, faşe de bumbac şi folie de plastic, apoi a procedat după cum urmează:

- În fiecare seară înainte de culcare, femeia a aplicat loţiunea cu alge marine pe zona abdomenului, după care s-a învelit în folie de plastic, dar nu foarte strâns, că să nu o deranjeze în timpul somnului.

- Pe lângă folie, femeia s-a înfăşurat şi cu o faşă de tifon.

- A două zi dimineaţă, a desfăcut împachetarea, iar în seara următoare a reluat procedeul.

- După câteva utilizări, ea a rămas uluită când a constatat că vergeturile dispăruseră şi totodată pierduse şi 6 cm din jurul taliei, un rezultat absolut incredibil.

Sursa: secretele.com

Mai multe articole despre:
corp grăsime abdomen talie vergeturi