MENIU

Cum să scapi de unghiile exfoliate. Sfaturi pentru a avea mâini atrăgătoare

Cum să scapi de unghiile exfoliate. Sfaturi pentru a avea mâini atrăgătoare. Ponturi pentru toate doamnele.

Uneori este suficientă cunoașterea câtorva ponturi pentru a avea mâini atrăgătoare și pentru menținerea manichiurii intacte cât mai mult timp.

Ponturi pentru a avea mâini atrăgătoare

Manichiura este foarte importantă pentru orice doamnă. O manichiură îngrijită spune multe despre posesoare și poate reprezenta chiar “cartea de vizită” a fiecăruia. Unghiile pot să trădeze posesorul prin modul lor de a se prezenta.

O persoană cu o manichiură îngrijită inspiră mai multă încredere și impune chiar respectul celor din jur. De asemenea, putem spune același lucru și despre mâini, care dacă sunt expuse la apa dură, vânt sau soare, pot deveni inestetice prin descuamarea stratului de piele de la suprafață.

Vă recomandăm câteva ponturi pentru îngrijirea mâinilor și a manichiurii.

Ce este apa de trandafiri. Ce beneficii are și cum se prepară acasă acest elixir al frumuseții

Mâini descuamate

Pot fi tratate cu ajutorul unei creme sau măști exfoliante. Masați bine mâinile cu acest scrub, apoi clătiți și hidratați-le cu o cremă pentru mâini. Repetați cu exfoliantul atât seara, cât și dimineața, atâtea zile cât este nevoie și hidratați cât mai des cu cremă pentru mâini, în special în sezonul geros.

Unghii care cresc încet

În sezonul rece unghiile cresc mai încet. Pentru stimularea creșterii acestora, uleiul de pește este perfect sau un supliment de omega 3, care conține acest ingredient. Acesta stimulează și creșterea părului.

Oja ciobită 

Pentru a preveni ciobirea ojei trebuie să aplicați un strat de lac transparent pe deasupra și să folosiți trucul de a trece pensula peste marginea unghiei și sub vârful fiecărei unghii.

Unghii care se exfoliază

Pentru prevenirea exfolierii unghiilor, înmuiați-vă unghiile în lapte cald. Aplicați apoi pe unghiile uscate un întăritor pentru unghii.

Ce să faci dacă ai părul și tenul gras. Remedii care te scapa de excesul de sebum

 

Mai multe articole despre:
cosmetica sanatate unghii exfoliate