MENIU

Cum să scapi de mirosul de fum de țigară impregnat în textilele din cameră, fără să recurgi la spălarea acestora

Cum să scapi repede de mirosul de țigară impregnat în textilele aflate în cameră. Iată câteva motode rapide.

Mirosul de fum de țigară poate fi extrem de neplăcut dacă se impregnează în haine, mobilă sau perdele. În cazul fumului, nici deodorantul de cameră nu face față și nici nu este o soluție pentru îndepărtarea acestuia, deoarece nu îl elimină. În multe situații spălarea textilelor impregnate cu fum poate fi un proces complicat, mai ales în cazul canapelelor sau al draperiilor.

Planta care ține răul la distanță. Folosită în ritualurile de magie, este, de fapt, cel mai puternic remediu pentru calmarea stărilor de nervozitate

Vă recomandăm trei metode simple și eficiente pentru a scăpa de mirosul de fum de țigară deranjant din încăpere.

Oțet sau cărbuni de grătar

Fie că folosiți cărbuni sau oțet, ambele trebuie puse în recipiente pe care le veți așeza în încăperea unde se fumează. Acestea vor absorbi mirosul de fum. Pentru eficiență puteți folosi mai multe recipiente.

Leguma de sezon care are proprietăți vindecătoare. Ajută digestia și elimină pietrele de la rinichi. Beneficiile sale nu se opresc aici

Pungi parfumate

Puneți hainele îmbibate cu mirosul de fum afară, în jur de o oră, apoi așezați-le în pungi parfumate și puneți-le în dulap până a doua zi. Mirosul de fum va disparea.

Bicarbonatul de sodiu

Puneți pe mobila și covoarele impregnate cu miros de fum de țigară bicarbonat de sodiu și lăsați până a doua zi, apoi aspirați. Bicarbonatul de sodiu va absoarbe mirosul neplăcut impregnat.

 

 

Mai multe articole despre:
tigara miros de tigara fum camera textile