MENIU

Cum să scapi de arsurile la stomac. Ingredientul din bucătărie care înlătură această senzație

Arsurile la stomac se resimt ca o arsura în piept. Aceasta se resimte în special după mese copioase, condimentate sau dupa un efort fizic intens. Această senzație poate fi însotită, sau nu, de un gust amar sau acid. În cazurile cele mai grave, bolnavul poate avea si senzatia de greață.

Cum scapi de senzația de arsură la stomac

Tratamentul arsurilor la stomac presupune in special folosirea unui antiacid, pentru ca aciditatea stomacala este cauza care declanseaza aceasta problema. Cel mai la indemana remediu natural este bicarbonatul de sodiu. Dar intotdeauna este nevoie sa se trateze cauza pentru arsurile la stomac.

De asemenea, medicul va stabili tratamentul medicamentos pentru arsurile la stomac, in functie de cauza acestora. Nu exista un tratament specific pentru arsurile la stomac, tocmai pentru ca tratamentul trebuie sa se adreseze afectiunii de fond. Tratamentul pentru arsurile la stomac trebuie sa se adreseze afectiunii principale, cu alte cuvinte trebuie sa se combata cauza (boala care a declansat simptomul arsurilor stomacale). Daca nu se trateaza cauza, efectul (arsurile stomacale) poate aparea oricand.

Ce se întâmplă în organism când ai deficit de vitamina B. De ce este esențial pentru sănătate complexul B

Pe langa tratamentul medicamentos, medicul specialist poate recomanda: tratament igieno-dietetic si tratament interventional.

Daca stii cauza arsurilor la stomac, iar acestea nu se manifesta frecvent, sau nu sunt foarte intense, nu ai motive de ingrijorare. Pe de alta parte, daca arsurile la stomac se manifesta de mai multe ori pe saptamana, sau daca nu dispar in urma schimbarii obiceiurilor alimentare, sau a urmarii unui tratament, trebuie sa mergi la medic.

Când apare vederea încețoșată. La ce obicei trebuie să renunți de urgență

 

sursa

Mai multe articole despre:
bicarbonat de sodiu arsuri la stomac sanatate