MENIU

Triplul omor din Calea Moșilor. Criminalul și-a ucis mama și frații cu FURIE - comunicat OFICIAL

Atacatorul nu le-a dat nicio șansă mamei și fraților săi / Foto arhivă: Inquam Photos

Anchetatorii au dezvăluit detaliile macabre ale triplului omor din Calea Moșilor, în urma căruia un bărbat și-a ucis mama și doi frați. În baza declarațiilor sale și ale celor implicați, bărbatul a fost reținut și va fi arestat. Atenție, urmează detalii cu un puternic impact emoțional.

După ce a fost primit înapoi în casă de mama sa, care a cerut anularea ordinului de protecție emis împotriva sa, fiul le-a luat viața atât mamei, cât și surorii și fratelui său, apoi a încercat să își șteargă urmele. Nu a reușit să facă asta la timp, căci fratele lui geamăn a venit de la serviciu și, văzând că nu își poate contacta familia, a sunat la 112.

În baza mărturiilor obșinute de la principalul suspect și de la alte persoane, acesta a fost teținut pentru 24 de ore, a anunțat compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În baza mijloacelor de probă administrate, procurorii au reținut, în esență, următoarea situație de fapt:

„În cursul zilei de 06.08.2024, în timp ce se afla în locuința sa din sectorul 2 București, inculpatul și-a ucis mama în vârstă de 73 de ani, sora în vârstă de 47 de ani și fratele în vârstă de 44 de ani, aplicându-le multiple lovituri de cuțit în zone vitale.

Fapta a fost descoperită după ce fratele geamăn al inculpatului a sesizat Secția 8 Poliție cu privire la faptul că mama nu îi mai răspunde și că nu mai poate intra în locuință de două zile.

În cauză a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți de la Tribunalul București, cu propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Serviciul Omoruri, care au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Serviciului Criminalistic și al polițiștilor Secției 8 Poliție, primii sosiți la fața locului“, au transmis procurorii bucureșteni.

 

Mai multe articole despre:
crima omor calea mosilor si-a omorat mama fratii