MENIU

Cum să ne curăţăm rapid ficatul şi sângele. Ceaiul de rădăcină care reface funcţia hepatică

Cum să ne curăţăm rapid ficatul şi sângele. Ceaiul de rădăcină care reface funcţia hepatică

Ficatul ajută întregul trup să funcţioneze în mod corespunzător, dar este serios pus la încercare de stilul de viaţă contemporan. De aceea, medicii recomandă pentru o sănătate de fier să apelăm cu încredere la ceaiuri şi alte tratamente naturiste.

Ficatul este cel mai mare şi important organ al corpului nostru având rol fundamental în detoxifierea substanţelor intrate în organism. El ne ajută să curăţăm sângele şi să înlăturăm substanţele toxice pe care le-am înghiţit prin alimentaţie, inhalat sau absorbit prin piele, din organism.

Medicii spun că cea mai rapidă metodă de a ne curăţa ficatul şi sângele este consumul de ceaiuri şi alte tratamente naturiste, care au şi proprietatea de a fi hepatoprotectoare.

Ceaiul de rădăcină de păpădie ajută la ameliorarea funcţiei hepatice. De două ori pe zi ceai din praf de rădăcină de păpădie ajută la detoxifiere.

Agrişa indiană, după cum îi spune şi numele agrişele sunt bogate în vitamina C, care ajută foarte mult ficatul şi ajută funcţia hepatică să funcţioneze optim. Se recomandă patru-cinci agrişe crude pe zi în salate.

Lemnul dulce este excelent în ficatul gras. Cei care consum alcool mult şi grăsimi foarte multe prezintă o încetinire a funcţiei hepatice şi la ecograf apare o infiltraţie greţoasă a ficatului, iar ficatul gras este foarte periculos pentru că poate fi precursorul unei hepatite cronice şi a unei ciroze în viitor, dacă nu detoxifiem ficatul, nu-l ajutăm să-l cureţe. Pulberea de lemn dulce se consumă de două ori pe zi, scrie adevarul.ro.

Mai multe articole despre:
radacini ceaiuri tratament ficat ceai hepatic