MENIU

CUM s-a luptat Clotilde Armand cu mafia gunoaielor din Sectorul 1

CUM s-a luptat Clotilde Armand cu mafia gunoaielor din Sectorul 1

Peste 200 de milioane de lei anual plătește Primăria Sectorului 1 către Romprest. Clotilde Armand dezvăluie cum a fost șantajată de „Mafia Gunoaielor”. „Nu mai merge nici cu șantajul sau dezinformarea” avertizează primarul Sectorului 1. Edilul a transmis firmei de salubrizare că facturile sunt aproape achitate complet pentru acest an.

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 al Capitalei: „Am fost urmarita si fotografiata de cei care au impresia ca voi fi speriata si ca voi plati bani grei pentru niste servicii nelegale si inexistente. Si n-am renuntat. Sunt angajati care au intrat in biroul meu pentru a inregistra ilegal ceea ce spun si au transmis mercenenarilor de presa conversatia.”

Clotilde Armand transmite că nu va mai plăti facturile „umflate”, facturi din care grupurile de interese din jurul Primăriei își trag comisioane mari.

Clotilde Armand: „Ar fi prea usor sa luam credite de sute de milioane de lei in numele locuitorilor Sectorului 1 ca sa platim facturile incorecte ale firmei de salubrizare. Nu vom face asta.”

Pentru anul 2020, suma de 210 milioane de lei către Romprest a fost aproape achitată complet de către vechea administrație, transmite actualul primar.

Clotlde Armand: „In acest moment, gunoiul stradal necontrolat este ridicat de pe strazile Sectorului 1. Sper ca conducerea firmei de salubrizare a inteles ca primaria e un client care plateste 200-300 de milioane de lei anual catre firma lor. Cu un astfel client orice firma trebuie sa se comporte foarte corect.”

Iar dacă Romprest nu își îndeplinește îndatoririle, Clotilde Armand anunță că poate obține și alte contracte de salubrizare.

Mai multe articole despre:
Clotilde Armand