MENIU

Cum s-a întâmplat accidentul de pe autostradă cu 11 victime. Primele ipoteze ale polițiștilor

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a oferit luni seară detalii despre accidentul tragic care a avut loc pe autostrada A4, implicând un microbuz și un autotren. Potrivit primelor informații, în momentul coliziunii, microbuzul se afla staționat pe banda de urgență.

Accident dezastruos pe drumul spre mare

Accidentul s-a produs pe 19 august, în jurul orei 14:50, când polițiștii Serviciului de Siguranță Rutieră au fost alertați cu privire la un incident rutier pe autostrada A4. Odată ajunși la locul accidentului, aceștia au constatat că impactul a avut loc între un microbuz, care ar fi fost oprit pe banda de urgență, și un tir care circula pe autostradă. Tragedia a dus la decesul unui bărbat de 62 de ani, care se afla ca pasager în microbuz, și a rănit alte 11 persoane din același vehicul.

Conducătorii celor două vehicule au fost supuși testelor pentru a verifica prezența alcoolului și a substanțelor psihoactive, rezultatele fiind negative în ambele cazuri. Poliția continuă investigațiile pentru a stabili cu exactitate circumstanțele care au dus la producerea acestui accident grav.

„La data de 19 august a.c., în jurul orei 14:50, poliţişti din cadrul Serviciului de Siguranță Rutieră au fost sesizaţi cu privire la faptul ca pe autostrada A4 s-a produs un accident rutier. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că impactul s-a produs între un microbuz care ar fi fost staţionat pe banda de urgenţă şi un tir. În urma accidentului rutier a decedat un bărbat de 62 de ani, pasager în microbuz. De asemenea, au fost rănite 11 persoane aflate în microbuz", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa, scrie Agerpres.