MENIU

Cum să-ți transformi telefonul într-o cameră foto cu performanțe ridicate

Cum să-ți transformi telefonul într-o cameră foto cu performanțe ridicate

Cu un astfel de gadget, nu mai aveti nevoie nici de aparat foto, si nici de camera video. Sony DSC-QX10 se conecteaza la smartphone si va aduce imagini de super calitate, in Full HD.  

Sony DSC-QX10 se ataseaza la telefon si iti aduce un obiectiv cu zoom optic 10X.

Sony Cyber-shot DSC-QX10 capteaza imaginile pe un senzor CMOS Exmor R de 18.2Mpx si ofera o plaja focala impresionanta pentru dimensiunile sale. Obiectivul 25-250mm (echivalent in format 35mm) ofera imagini reusite in orice situatie: de la petreceri la interior sau peisaje pana la detalii arhitecturale sau animale salbatice aflate la distanta.

Sony Cyber-shot DSC-QX10 se conecteaza cu telefonul prin Wi-Fi sau NFC.

Prin NFC, camera se conecteaza la telefon prin intermediul conectorului furnizat in pachet (fixeaza fizic cele doua dispozitive) si functioneaza ca orice alta camera foto compacta.

Prin Wi-Fi, aveti posibilitatea sa incercati toate acele unghiuri dificile care erau imposibile cu o camera conventionala, conexiunea nefiind conditionata de apropierea fizica a celor doua dispozitive (camera si telefon).

QX100 oferă posibilitatea fotografierii în mod “Shutter Priority”, cu control total asupra timpului de expunere (de la 30″ la 1/2000, la 1/3EV).

Utilizatorii aparatului foto QX100 beneficiază acum şi de o gamă extinsă de setări ISO ce pot fi alese manual. Astfel, in modurile “Programmable Auto”, “Aperture Priority” și “Shutter Priority”, paletă de setări ISO acoperă intervalul ISO160 – ISO12800, ceea ce permite realizarea unor fotografii clare, chiar și în condiții de lumină scăzută.

Mai mult, camera foto poate înregistra Full HD (1920 x 1080 la 30cps), în format MP4.