MENIU

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani. Care e secretul scăderii în greutate cu minimum de efort

Descoperă secretul scăderii în greutate după 50 de ani cu sfatul unui kinetoterapeut. Află cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi, după o vârstă când metabolismul a încetinit deja destul de mult.

Cu ajutorul acestui sfat, gestionarea greutății după 50 de ani nu ar trebui să fie o sarcină prea dificilă sau greu de pus în practică. Kinetoterapeut menționat mai sus a spus pentru bestflifeonline.com că a menține greutatea la un nivel normal poate ajuta în prevenirea și controlul afecțiunilor cronice cum ar fi colesterolul ridicat, hipertensiunea arterială și diabetul.

Cum să folosești mersul pe jos pentru a slăbi după vârsta de 50 de ani

Gestionarea greutății după 50 de ani este crucială nu doar pentru menținerea mobilității, ci și pentru reducerea riscului de comportament sedentar și a bolilor asociate.

De ce recomandă specialiștii să consumi cafea în timpul verii. Care sunt beneficiile sale în sezonul cald

Mersul cu impact redus

Mersul pe jos este o activitate pe care toată lumea o face de-a lungul vieții. Aceasta ajută la îmbunătățirea circulației sângelui din corp, stimulează inima, ajută la eliminarea toxinelor. Pierderea în greutate nu se face doar cu ajutorul exercițiilor fizice foarte intense. Pentru persoanele peste 50 de ani, activitățile cu impact redus, cum ar fi mersul pe jos, au rezultate mai benefice decât ridicarea de greutăți în sala de sport.

Mersul pe jos trebuie să fie făcut în siguranță

Siguranța este primul lucru de care trebuie să ții cont după o anumită vârstă. Persoanele de peste 50 de ani ar trebui să-și cunoască limitele fizice, care sunt locurile unde și-au propus să se plimbe, care e nivelul lor de rezistență. Cele mai frecvente probleme în timpul unei plimbări în natură pleacă de la ignorarea alegerii corecte a pantofilor, a distanței, vremii și zonelor de odihnă. Toate aceste variabile necesită planificare și pregătire.

Prune la borcan fără zahăr. Rețetă simplă și sănătoasă de conservare a fructelor

Acceptă ritmul propriului corp

Prima strategie pentru a pierde în greutate în mod eficient este să mergi într-un ritm constant, accelerat. Ritmul cardiac ar trebui să fie ușor crescut pentru a simți o transpirație ușoară. Pierderea în greutate funcționează doar atunci când ne setăm corpul pe modul „antrenament”. O plimbare rapidă de obicei nu necesită mult efort, iar corpul se simte bine.

Citește continuarea aici

Trucuri care te pot ajuta să scapi de gustul amar al vinetelor. Sigur îți vor folosi

 

 

Mai multe articole despre:
mers slabit