MENIU

Cum să economiseşti bani, în funcţie de zodia ta

Cum să economiseşti bani, în funcţie de zodia ta

In ziua de azi, femeile balanseaza multe aspecte ale vietii – cariera, familie, viata sociala si toate acestea nu doar pentru ele, cat si pentru partenerii lor. Timpul inseamna bani, dar in prezent, banii reprezinta timp.

Iata cateva sfaturi prin care poti economisi in functie de zodia in care te-ai nascut.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Femeile nascute sub acest semn zodiacal trebuie sa aiba grija cum fac fata impulsurilor atunci cand vine vorba de cumparaturi. Tu esti cea mai vizata zodie atunci cand vine vorba de acele mici produse amplasate strategic la casa de marcat, in magazine. Cand pleci la cumparaturi, fa o lista. Daca ceva nu se afla pe lista, nu cumpara. Incearca sa identifici daca dorintele tale se bazeaza pe nevoie sau moft.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Femeia Taur tinde sa fie practica atunci cand vine vorba de economii. Asta pana cand vreun plan de redecorare apare in vizor. Te poti increde in intuitie pentru de a te abtine de la achizitionarea acelor fabuloase asternuturi din in. Acelea pe care le ai deja iti sunt suficiente pentru moment. In loc sa cumperi decoratiuni sezoniere, incearca sa refolosesti lucrurile pe care le ai deja depozitate, din anii trecuti.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii trebuie sa isi infraneze putin dorintele si sa apeleze putin la intuitia lor… si la extrasul de cont. Esti atat de ocupata mereu incat tinzi sa cumperi un lucru in doua exemplare, numai pentru a salva timpul pe care l-ai pierde in incercarea de a gasi ceva similar. Inchide luminile si televizorul atunci cand nu le folosesti. Tu, mai mult ca orice alt semn zodiacal, primesti cele mai mari facturi la intretinere.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Femeia Rac, care citeste asta, deja intuieste ca a venit momentul de a reduce din cheltuielile pe care le face la supermarket. Incearca sa iti plantezi propriile verdeturi, in loc sa dai bani grei pe ele in magazinele eco, cumpara in vracuri, in loc sa cumperi per bucata si tot vei reusi sa le oferi alor tai mesele somptuoase pentru care esti atat de vestita.

LEU (23 iulie – 23 august)

Oh, cand vine vorba de femeia Leu, trebuie sa ii spunem sa-si infraneze urgent dorintele de a-si mari garderoba. Brandurile nu impresioneaza, ci femeia in sine. Incearca sa cauti calitatea, chiar daca e vorba de piese vestimentare din magazine mai putin cunoscute. Stilul tau este mai important decat orice. Coafura si manichiura pot fi de asemenea aranjate la un salon mai putin cunoscut, pentru un pret mult mai rezonabil.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Fecioara este, prin natura sa, destul de practica si descurcareata atunci cand vine vorba de cheltuieli. Stie sa isi asculte instinctul si stie ce sa cumpere si de unde! Este un adevarat model atunci cand vine vorba de finante. Singurul lucru de care trebuie sa se asigure este ca banii pe care ii economiseste sa aduca cel mai mare profit posibil. Intereseaza-te de ce oferte iti pot oferi bancile, ce dobanzi, etc..

Citeşte mai mult pe elle.ro

Mai multe articole despre:
bani