MENIU

Cum să albeşti şosetele

Cum să albeşti şosetele

Ştim cât de greu este să cureţi şosetele albe, aşa că ne-am gândit să îţi dezvăluim o metodă care îţi va uşura munca. Şi nu ai nevoie de clor!

Pentru a albi şosetele fără clor, ai nevoie de o oală mai mare, pe care să o umpli cu apă pe jumătate. Pune-o pe aragaz şi las-o să fiarbă, apoi adaugă o felie de lămâie. Pune şosetele murdare în apa cu lămâie şi fierbe-le pentru câteva minute. Scoate-le cu un cleşte şi spală-le, apoi, cu apă şi detergent. Ar trebui să arate ca noi, dar dacă încă sunt murdare, repetă procesul.
Cum păstrezi şosetele albe

Şosetele albe se murdăresc mai repede, deoarece sunt mereu în contact cu transpiraţia şi murdăria de pe podea. Sunt, însă, câteva metode care te ajută să păstrezi şosetele albe mai mult timp.

Înmoaie şosetele albe într-un vas mare în care ai pus un sfert de cană de înălbitor şi 3 litri de apă şi lasă-le să stea 5 minute. Folosind mănuşi, scoate şosetele din apă şi aplică pe ele un înălbitor ceva mai slab. După ce ai terminat, pune-le în maşina de spălat cu alte rufe albe şi spală-le, potrivit unica.ro.

Mai multe articole despre:
şosete spălat albire