MENIU

Cum s-a răzbunat un bărbat din Deva pe fosta soție

Un barbat din Deva care isi ispasea pedeapsa in inchisoare a pus la cale un atac mafiot pentru a-si recuceri fosta sotie. Acesta a trimis trei barbati la adresa la care locuia femeia si au incendiat usa locuintei, distrugand si cateva bunuri aflate in holul de la intrarea in apartament.

Barbatul care a pus la cale atacul mafiot are 34 de ani si este condamnat la 18 ani si sase luni de inchisoare pentru comiterea unei infractiuni de talharie urmata de moartea victimei, notează BZI.ro. Acesta a planuit totul pentru a o cuceri pe fosta sotie. Barbatul a trimis trei tineri acasa la fostul socru, care, au dat foc la usa apartamentului si au distrus cateva bunuri.

La momentul atacului, nimeni nu se afla in locuinta, iar incendiul a fost observat de vecinii, care, au incercat sa stinga focul pana la sosirea pompierilor.

Cel care a anuntat politia a fost chiar fostul socru. Cei trei suspecti au fost retinuti in cursul zilei de joi si urmeaza a fi prezentati vineri magistratilor in vederea luarii masurilor legale.

Mai multe articole despre:
despărţire Deva