MENIU

Cum poți salva o viață, în caz de AVC, folosind un simplu AC. Metoda chinezească

Cum poți să salvezi o viață, în caz de AVC, folosind un simplu ac. Aceasta este o metodă chinezească și poate fi eficientă în anumite situații. Iată despre ce este vorba.

Atacul vascular cerebral poate fi evitat, folosind cu un ac

Un simplu ac ar putea salva viața unei persoane care suferă un accident vascular cerebral (AVC), sfatul este dat de un profesor chinez, care susține că putem interveni în cel mai scurt timp, când vedem că o persoană suferă un AVC. Această metodă aparține medicinei tradiționale chineze.

Astfel că, dacă observați simptomele unui accident vascular cerebral, apelați urgent la 112 și chemați ambulanța, dar până la sosirea medicilor puteți folosi tehnica acului, care este , însă, o metodă alternativă, care nu este studiată de medicina clasică.

Semnale ale corpului care prevestesc producerea unui atac vascular cerebral. La ce trebuie să fii atent pentru a evita un AVC

Păstrarea calmului este esențială, iar victima nu trebuie mișcată. Se poate folosi un ac obișnuit, dar sterilizat în flacără sau acul unei seringi.

Iată care sunt pașii de urmat

Țineți acul deasupra unei surse de foc pentru a-l steriliza și utilizați-l apoi, pentru a înțepa vârfurile degetelor de la mâini.
Nu este nevoie să cunoașteți principii ale acupuncturii, trebuie să existe o distanță de câțiva milimetri între unghie și locul înțepăturii.
Înțepați, astfel încât sângele să înceapă să curgă.
Dacă sângele nu începe să picure, întindeți și presați pentru a-l face să curgă.
Când toate cele 10 degete sângerează, așteptați câteva minute. Veți observa că victima își va reveni.
Dacă gura victimei este încleștată, masați-i urechile până când se înroșesc.
Înțepați cu același ac zona moale a urechilor, astfel încât să curgă două picături de sânge din fiecare ureche. Câteva minute mai târziu, gura victimei va reveni la normal, scrie sursa precizată.

De ce amorțesc mâinile și picioarele. Când ar trebui să te îngrijoreze acest simptom?

 

Sursa: