MENIU

Cum poți cunoaște un om după forma palmei. Ce spune chiromanția, arta ghicitului în palmă

Ghicitul în palmă sau chiromanție, arta divinatorie de a prezice viitorul a fost practicată din cele mai vechi timpuri, și chiar studiată în școli, la un moment dat. Iată ce fel de persoană ești, în funcție de forma palmei.

Chiromanția, arta ghicitului în palmă

Conform chiromanției, forma mâinilor și liniiile palmare pot prezice cum va fi destinul fiecărui individ.

Fiecare formă de mână corespunde unui tip distinct de personalitate, astfel poți cunoaște un om după forma palmei. Conform chiromanției, care este arta ghicitului în palmă, există patru tipuri de mâini ce corespund anumitor tipologii de personalități.

Semne că cineva se gândește la tine. Cum îți dai seama că ești în gândul cuiva. Ce spune parapsihologul Lidia Fecioru

Mâna Pământ

 

Forma acestui tip de mână dezvăluie o persoană care duce o viață axată pe experiența fizică. Aceste persoane sunt foarte pricepute în prelucrarea materialelor naturale precum argila, piatra, lemnul și la cultivare a plantelor. De asemenea, au foarte mult simț practic și sunt niște constructori desăvârșiți.

La nivel fizic, acest tip de Mână Pământ este corelată cu sistemul osos, cea mai densă parte a corpului. Din punct de vedere fizic persoanele care au acest tip de mână sunt scunde și îndesate, cu oasele mari și bine conturate. Sunt în general persoane cu o sănătate bună, însă pot suferi de probleme digestive, din cauza faptului că sunt predispuse exceselor alimentare, fiind mari gurmanzi.

În ceea ce privește ocupația acestor persoane, sunt destul de conservatoare și au tendința de a practica aceeași meserie ca și părinții lor. Nu le plac schimbările și preferă să se limiteze la ceea ce  le este cunoscut, în loc să experimenteze lucruri nefamiliare lor. Sunt destul de calme și le place mult să-și petreacă timpul în natură.

Sunt persoane suspicioase, dar foarte perseverente și răbdătoare. Preferă să se angajeze în relații cu cei din comunitatea lor, colegi de muncă, vecini sau cu cineva din cercul de prieteni. Nu le plac aventurile.

Mâna Aer

 

Acest tip de mână are degetele lungi, ceea ce denotă faptul că experiența acestui tip este bazată pe spirit. Personalitatea Aer consacră mare parte din timp activităților intelectuale, studiului, ideilor și activităților care le stârnesc interesul.

Acest tip de personalitate se regăsește în domeniul universitar, în învățământul superior, în domeniul jurnalismului sau al comunicării. Are un puternic caracter intelectual, iar în relațiile afective le stabilește foarte greu, deoarece își cântărește prea mult sentimentele.

De ce NU trebuie să oferi niciodată cadou crizanteme, dar nici daruri copilului nenăscut. Ce se poate întâmpla în caz contrar

Persoanele care au acest tip de mână sunt destul de stresate, au un temperament nervos și cad ușor pradă grijilor. Fizic sunt în general persoane slabe și înalte. Sunt persoane destul de nehotărâte, lipsindu-le adeseori simțul practic, iau cu greu decizii și se hotărăsc foarte greu. Își fac multe planuri care, din păcate, în multe situații nu se concretizează. Nu de puține ori își irosesc energia fără rost și le place diversitatea și varietatea.

 

Citeste continuarea AICI