MENIU

Cum poți cuceri instant pe oricine. Tehnici de seductie. Sfaturile psihologilor

Cum poți cuceri instant pe oricine. Tehnici de seductie. Sfaturile psihologilor pentru toate femeile.

Cum să flirtezi cu un bărbat. Metode care îți asigură succesul garantat. Cel puțin așa susțin specialiștii în comunicarea non-verbală. Iată cum poți folosi limbajul trupului pentru a cuceri.

Cum să flirtezi cu un bărbat

Flirtul presupune cinci etape ale atracției. De obicei recurgem la anumite gesturi în mod involuntar în situația în care flirtăm și încercăm să atragem atenția unui bărbat. Iată care sunt conform specialiștilor cele cinci etape ale atracției.

Ochi dulci

Aceasta este primul semnal când placi pe cineva și vrei să-i atragi atenția. Îl privești hotărâtă timp de câteva secunde, cu un surâs cald, apoi întorci privirea în altă parte. În acest timp el va continua să te privească pentru a te surprinde din nou privindu-l. Îi vei arunca astfel de priviri de minimum trei ori pentru ca bărbatul să înțeleagă mesajul.

Zâmbetul

Zâmbește-i fugar o dată sau chiar de mai multe ori. Acest zâmbet va fi un indiciu pentru el că are undă verde în a te aborda

Dichisul

Joacă-te cu părul, dându-i de înțeles că te aranjezi pentru el sau fă diverse gesturi care să te scoată în evidență prin care să-i atragi atenția. Podoaba capilară a fost dintotdeauna un motiv de atracție, erotism și senzualitate iar aranjatul părului este cea mai subtilă metodă prin care o femeie dorește să transmită bărbatului că este preocupată de imaginea pe care o arată acestuia.

De asemenea, umezitul buzelor este un gest ce trezește apetitul sexual al bărbaților, arătând sex-appeal-ul de care femeia dă dovadă, precum și disponibilitatea acesteia. Dacă el a înțeles semnalul tău și simte aceeași atracție, vei observa cum își îndreaptă spatele, își va încorda abdomenul își umflă pieptul și își îndreaptă picioarele și eventual întregul corp spre tine.

Cum trebuie sa fie femeia perfecta, în viziunea unui barbat. Ce spun psihologii

Dialogul

Următorul pas va fi dialogul, ce în mod normal ar trebui început de el. Cu siguranță se va porni de la întrebări banale, chiar clișee de genul: ’’Parcă ne-am mai întâlnit undeva’’ sau ’’Am impresia că te cunosc’’ etc. Astfel, dialogul se va extinde și veți avea ocazia să cunoașteți mai multe lucruri unul despre celălalt.

Atingerile

Ajunși în această fază, încearcă să-l atingi ușor, aproape insesizabil, fie din greșeală fie în alt mod, eventual pe umăr sau fă să pară că îi cureți sacoul de un fir de păr ce atârnă. Atingerea reflectă un nivel mai mare de apropiere și, odată ajunși la acest nivel, cu siguranță legătura va evolua în funcție de interesele voastre.

Chiar dacă acești cinci pași par nesemnificativi sau chiar întâmplători sunt absolut esențiali pentru începerea oricărei relații.

De altfel, toate aceste gesturi, probabil, le faceți în mod incoștient când vă aflați într-o situație de flirt și sunt gesturi reflexe care trădează dorința din voi și care pot fi baza unei eventuale relații.

 

Sursa Almanah Online