MENIU

Cum poți scăpa de gazele stomacale cu ajutorul unor remedii miraculoase

Cum scapi rapid de gazele stomacale neplăcut mirositoare consumând acest amestec.

Iată cele mai eficiente remedii naturale împotriva acestei probleme.

1. MĂNÂNCĂ MĂRAR

Mărarul are proprietatea de a combate aerofagia şi balonările abdominale. Această plantă ameliorează durerile care seamănă cu nişte cuţite înfipte în burtă. Mestecă puţin mărar şi beaapă călduţă după aceea. Te vei simţi mai bine în următoarele 5 minute.

2. ANANASUL ÎŢI SALVEAZĂ STOMACUL

Ananasul are acţiune digestivă vindecând imediat durerea abdominală. Este benefic să consumi ananas mai ales pentru senzaţia de disconfort care apare în zona abdomenului inferior.

3. BEA CEAI DE MENTĂ

Ceaiul de mentă este foarte bun pentru detoxifiere. Acesta relaxează muşchii abdominali şi ajută la îmbunătăţirea fluxului biliar. Ceaiul de mentă ajută la o mai bună digerare a alimentelor, mai ales dacă va confruntaţi cu indigestie sau gaze. Fierbe un pumn de frunze de mentă proaspete la o cană de apă şi lasă-le la fiert pentru prepararea ceaiului.

4. PUNE LĂMÂIE ÎNTR-UN PAHAR CU APĂ CĂLDUŢĂ

Indigestia are un duşman de temut: lămâia. Stoarce o lămâie în apă călduţă şi bea din această licoare vindecătoare. Aciditatea stimulează producţia de acid clorhidric, responsabil pentru descompunerea hranei.

5. O CANĂ DE CEAI DE GHIMBIR ŞI TE FACI BINE

Pentru starea de ameţeală, dureri în stomac ori senzaţia de vomă, ghimbirul este cea mai la îndemână şi mai eficientă soluţie. Acesta conţine shogaols şi gingerol, două substanţe chimică naturale menite a ameliora crampele produse de colicii intestinali. Poţi adăuga şi miere de albine în acest ceai. Consumă acest ceai imediat după ce ai mâncat ceva care nu ţi-a căzut bine sau în cazul în care crampele se datorează faptului că nu ai mâncat deloc în acea zi.

Sursă: sanatatea.ro

Mai multe articole despre:
sănătate remedii miros neplăcut gaze stomacale