MENIU

Cum poți accesa Apple iTunes fără restricții din România

Vești bune pentru utilizatorii de servicii și produse Apple. Dacă până acum experiența serviciului iTunes de la Apple era una exclusiv “românească”, iată că vă veți putea bucura și de varianta americană iTunes din România, scrie playtech.ro.

Așadar, venim cu o soluție foarte simplă care va înlătura granițele dintre state și vă va arata cum să accesați conținut nelimitat și gratuit prin aplicații ca Spotify, Beats Music, Netflix și multe altele, altfel indisponibile pentru noi românii. Pe lângă varianta americană de iTunes și accesul la App Store America, ca utilizator rezident în SUA veți putea profita de multe alte beneficii, toate prezentate în tutorial. Să încercăm, așadar, iTunes din România.

Ideea din spate este destul de simplă şi pleacă de la o adresă din Statele Unite ale Americii. Cu toate că un cont Apple poate fi creat fără a fi necesar un card, dacă încercaţi să cumpăraţi o aplicaţie gratuită şi faceţi click pe butonul ,,Create a new account”, în permanenţă sunteţi obligaţi să aveţi la îndemână o adresă. Citeste mai mult pe playtech.ro.