MENIU

Cum învingi starea de oboseală şi somnolenţa: remedii în funcţie de cauze

<p>Ţipi şi te mişti violent &icirc;n somn? Ar putea fi semnele timpurii ale bolii Parkinson</p>

Exista mai multe cauze care pot sa provoace o stare de oboseala si somnolenta. In primul rand, ar trebui sa afli care este factorul vinovat pentru care te simti asa si apoi sa gasesti solutia cea mai buna.

Nu te odihnesti bine, ai depresie, esti anemica, ai probleme cu glanda tiroida, consumi cofeina in exces, ai o infectie in organism, esti deshidrata sau suferi de o boala de inima, una sau mai multe dintre aceste cauze pot sa fie vinovate pentru starea ta de oboseala si somnolenta permanenta.

In functie de problemele pe care le ai, iata cum poti sa scapi de aceasta stare care a pus stapanire pe organismul tau!

Odihneste-te corespunzator!

Este normal sa te simti obosita tot timpul daca somnul tau nu este unul de calitate. Nu uita ca este recomandat sa dormi in jur de 7-8 ore pe noapte si sa iei pauze de respiro de-a lungul unei zile. Activitatile solicitante iti pot obosi corpul destul de mult, astfel ca vei avea nevoie de refacere dupa ele. Nu uita ca nimic nu este mai important decat sanatatea ta. Fa din perioada de odihna o prioritate in viata ta. Indeparteaza televizorul, calculatorul si telefoanele din dormitor sau nu te mai folosi de ele cu cel putin o ora inainte de culcare.

Citeste continuarea pe divahair.ro.