MENIU

Cum influenţează solstiţiul de vară viaţa zodiilor

Cum influenţează solstiţiul de vară viaţa zodiilor

Fenomenul denumit solstiţiu de vară marchează începutul verii astronomice şi este momentul în care ziua este mai lungă, iar noaptea cea mai scurtă. Anul acesta, solstiţiul de vară are loc pe 21 iunie, la ora 04:24. După această dată, zilele încep să se micșoreze, fenomen care va dura până pe 21 de decembrie, când este solstiţiul de iarnă.

Această zi este cea mai lungă din an, fiind marcată de o aliniere perfectă a axei Pământului pe direcţia Soarelui. Denumirea de solstiţiu („Soarele stă”) este dată de faptul că, la data respectivă, are loc schimbarea gradientului mişcării Soarelui în raport cu declinaţiile acestuia.

Ca orice fenomen astrologic, solstiţiul de vară influenţează viaţa zodiilor.

Berbec

În această perioadă, se pot ivi oportunităţi financiare. În dimineaţa zilei de 21, Soarele va intra în zodia Racului şi va determina accentuarea chestiunilor de familie, a problemelor curente de gospodărie şi administrarea bunurilor. În aceeaşi zi, va intra şi Mercur în zodia Racului şi va permite un dialog relevant cu rudele şi membrii familiei, dar va ridica noi probleme ori va accentua premizele încurcate din ultima vreme.

Taur

Starea generală a nativilor din zodia Taur se va ameliora în această perioadă, aceştia regăsindu-şi plăcerea de a trăi, calmul şi capacitatea de a aborda cu spor orice problemă. În dimineaţa zilei de 21 iunie, când Soarele va intra în zodia Racului, se va observa o influenţă asupra casei a III-a a deplasărilor de scurtă durată sau pe distanţe mici şi asupra informaţiilor primite ori a ideilor exprimate în public. Aceşti nativi vor avea tendinţa să devină secretoşi, discreţi, tăcuţi şi chiar suspicioşi cu privire la orice provocare verbală.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

Mai multe articole despre:
solstiţiu SOLSTITIU DE VARA