MENIU

Cum influenţează numerologia norocul oamenilor?

Cum influenţează numerologia norocul oamenilor?

Ştim cu toţii că civilizaţia asiatică este cea care a dat umanităţii invenţii fără de care societatea nu s-ar fi putut dezvolta. Doar dacă amintim hârtia, praful de puşcă sau busola, avem imaginea de ansamblu a ceea ce înseamnă contribuţia Chinei în lume. Tot această ţară este cea care a dat lumii jocurile cu cărţi - prima documentare realizată de specialişti atribuie primul astfel de joc de noroc în secolul IX, în timpul dinastiei Tang. 

De atunci şi până acum, jocurile de cărţi şi implicit tot ceea ce înseamnă jocuri de noroc, au fost şi sunt în continuare un punct de atracţie pentru oameni. Este imposibil să nu fii cochetat până acum cu unul dintre jocurile de noroc de pe piaţă. Accesul la informaţie este practic nelimitat, deci, era inevitabil ca aceasta industrie să cunoască o dezvoltare masivă în online. Oferta în acest mediu este practic una nelimitată, astfel încât este greu să alegi în cunoştinţă de cauză casinoul unde doreşti să-ți încerci norocul. Spre exemplu, poți vizita site-uri de profil precum supercazino.ro, cel mai bun ghid de cazinouri online din România, pentru a afla mai multe detalii despre acest domeniu.

Un alt lucru uimitor ce a început din China este chiar numerologia, o adevărată artă logică si misterioasă, care a reușit să aducă preziceri corecte și clare. Dacă vrei sa afli modul în care funcționează, dar și cum îți poate influența viitorul, nu ezita să citești rândurile de mai jos.

Ce rol are numerologia și câte tipuri de numere exista?

Conform DEX, numerologia reprezintă credinţa în relaţia divină între un număr şi unul sau mai multe evenimente care coincid. Cu alte cuvinte, numerologia este deseori asociată cu fenomenele paranormale, precum astrologia sau alte tipuri de arte prezicătoare. În esenţă, ea se bazează pe tipare.

Numărul destinului

Numărul destinului, este numărul care rezultă dintr-un calcul personal, care presupune data ta de naştere, de tip ZZ/LL/AAAA. Asta înseamnă că trebuie să faci un calcul matematic simplu, la capătul căruia vei identifica un număr norocos. Astfel, dacă eşti născut în 13.02.1997, calculul matematic este unul simplu. Se adună cele trei numere care reprezintă ziua, luna şi anul naşterii, astfel încât ajungi la următoarea adunare: 13+2+1997=2012=32. Se adună cele două cifre care compun suma finală de 32 şi ajungi la 3+2=5. Acesta este numărul destinului pe care l-am calculat pentru situaţia ipotetică de mai sus. Numerologii considera că acest număr este definitoriu pentru norocul tău.

Numărul cosmic

Numărul cosmic este cel pe care trebuie să îl iei în considerare atunci când decizi să-l foloseşti în viață. Calculul acestui număr se raportează strict la numele tău. Pentru a putea face tranziţia de la litere la numere, este necesar să foloseşti un tabel simplu. Acesta are 4 coloane dispuse pe 9 rânduri. Primele 3 rânduri sunt ocupate de literele alfabetului, astfel încât prima coloană debutează cu litera A, a doua cu litera J iar a treia cu litera S. Se va obţine pe aceste 3 rânduri tot alfabetul, cea de-a patra coloană, de sus până jos, cuprinzând numere de la 1 la 9. 

•Dacă te numeşti Ion Vasile, atunci numărul cosmic este cel aferent corespondentei literelor din tabel, astfel încât acesta devine 9+6+5+4+1+1+9+3+5=43=4+3=7. Acesta din urmă este numărul tău cosmic, care, conform aceloraşi numerologi este propice pentru a-l folosi la jocuri de noroc. Ca şi la numărul destinului, te poţi folosi şi aici de suma care a dus la obţinerea numărului cosmic, adică 43.

Ziua de naștere

Ziua de naştere este şi ea una care poate determina apariţia unui număr norocos. Dacă ne raportăm la acelaşi exemplu de mai sus, 13.02.1997, ai la dispoziţie încă un număr care se poate dovedi norocos. În ciuda faptului că este considerat adesea un număr ghinionist, 13 se extrage frecvent la tragerile loto de toate felurile. Dacă nu îţi doreşti să îl joci, ai la îndemână posibilitatea să foloseşti suma rezultată din adunarea celor două numere care îl compun. În acest mod, ai obţinut cifra 4. Daca te fascineaza acest domeniu al gamblingului, vizitează supercazino.ro pentru a afla mai multe detalii.

Numerologia numelui

Nu în ultimul rând, numerologia aduce în atenţie şi un alt număr norocos, pe care îl poţi determina de asemenea din numele tău. De această dată se folosesc doar vocalele care se întâlnesc în numele şi prenumele tău. 

• Ca exemplu, Ion Vasile are în componenţă 5 vocale, I, O, A, I şi E. Conform aceluiaşi tabel folosit pentru calculul numărului cosmic, vei obţine următoarea adunare: 9+6+1+9+5=30=3. Poţi adăuga în acest fel cifra 3 la cele deja constatate până acum. În plus, poţi folosi cu încredere şi suma din care a rezultat această cifră, adică 30.

Rămâne la latitudinea ta dacă doreşti să foloseşti tipurile de numere prezentate mai sus. Chiar dacă crezi sau nu că ești o persoană norocoasă, numerologia te asigură că norocul poate să fie dobândit. În afară de calculul simplu prin care poţi aduce în viaţa ta câteva numere norocoase, atitudinea de care dai dovadă este şi ea una de natură să atragă norocul de partea ta.

Mai multe articole despre:
numerologie